Είστε Ευπρόσδεκτοι! Τη νύχτα πριν από τον θάνατό του, ο Ιησούς ζήτησε από τους ακολούθους του να τηρούν την επέτειο του θανάτου του, λέγοντας: «Εξακολουθήστε να το κάνετε αυτό σε ανάμνησή μου».—Λουκάς 22:19. Παρευρεθείτε μαζί μας στον ετήσιο εορτασμό της Ανάμνησης του θανάτου του Ιησού Χριστού. Φέτος θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου. Βρείτε μια Τοποθεσία Κοντά Σας από εδώ

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it:

No Comments on “Πρόσκληση για την Ανάμνηση του Θανάτου του Ιησού Παρασκευή 19/04/2019”

Comments on this entry are closed.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην ενημέρωση και στην υλη που τον διακρίνει!