«Τρέχα, χαζέ, Τρέχα !»

Ο αδελφός Τζάκσον του Κυβερνώντος Σώματος, τελειώνοντας μια ομιλία στην Συνέλευση περιφερείας στο LA, είχε αυτό το όμορφο παράδειγμα ακριβώς στο τέλος της Συνέλευσης.

Είπε: «Ας πούμε ότι παρακολουθείτε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση και είναι μία ομάδα κατά της άλλης. και έχει γίνει ένα καλό παιχνίδι … και είναι στα τελευταία δευτερόλεπτα που η μία ομάδα έχει πάρει την μπάλα (στέκεται ένας ποδοσφαιριστής) και τότε αρχίζει να τρέχει (και έχει σηκώσει το πόδι του σαν να πρόκειται να απογειωθεί) και είστε κολλημένοι στην τηλεόραση, απλά περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί … και πλησιάζει στα 30μ, και στα 20μ., και η γραμμή είναι στα 10μ. και φτάνει την γραμμή στην τελευταία ίντσα (2,5 εκατ.) … και σταματά ..!»

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ! .. και αρχίζει να ψάχνει για το ρολόι του παιχνιδιού .. και αυτός φωνάζει, «πόσος χρόνος μου απομένει;»

Και κοιτάζετε την τηλεόραση με δυσπιστία!! Τι κάνετε;

Φωνάζετε σε τηλεόραση «Τρέχα, χαζέ, Τρέχα !»

.. (ο αδελφός Τζάκσον το φωνάζει αυτά από το βήμα), ήταν τόσο υστερικό – τότε σταματά και λέει …

Εκεί ακριβώς βρίσκεστε … Το σύστημα αυτό πεθαίνει.

Είμαστε το γεγονός που το σύμπαν παρακολουθεί.

Είμαστε στην γραμμή των τελευταίων εκατοστών .. και μερικοί σταματούν και κοιτούν γύρω τους και αναρωτιούνται πού βρισκόμαστε στη ροή του χρόνου.

«Τρέχα, χαζέ, Τρέχα !» !!

«Μην κοιτάς το χρόνο … μόνο τρέχα … τρέχα … είμαστε σχεδόν εκεί.»

Ήταν μια πολύ συγκλονιστική κατάληξη


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: