Έκθεση αγρού για την Ελλάδα όπως παρουσιάστηκε στην ειδική συνάθροιση

Από την έκθεση για την Ελλάδα όπως την παρουσίασε στην ειδική συνάθροιση του Σαββάτου ο αδελφός Δημήτρης Μανής:

Είμαστε πλούσιοι σε πνευματικούς θησαυρούς και χαρούμενοι εν μέσω οικονομικής κρίσης…

  • Είχαμε την 5η τάξη για Ευαγγελιστές της Βασιλείας.
  • Έχουμε 4.075 τακτικούς Σκαπανείς, το 1/7 από τα 28.707
  • Γίνονται 13.032 γραφικές μελέτες, ενώ στην Ανάμνηση ήταν παρόντες στην Ελλάδα 47.027
    Υπάρχει έντονη δράση στον ξενόγλωσσο αγρό.
  • Έχουμε ήδη δυο γλώσσες στη ρομανί (Βόρεια με 2 εκκλησίες και 10 ομίλους και Νότια με 200 ευαγγελιζόμενους, ενώ στις συναθροίσεις πάνε 600 και 1.000 στην Ανάμνηση)
  • Μεγάλη ανάπτυξη στη νοηματική και τη γλώσσα μπράιγ

Η βοήθεια που παρέχεται στους πρόσφυγες που περνούν από τη χώρα μας είναι πολύ μεγάλη. Και το εντυπωσιακό είναι ότι όσα έντυπα τους έχουν μοιραστεί τα κρατούν και τα διαβάζουν, δεν τα πετούν…

Σχετικά με τα τροχήλατα σταντ. Μέχρι στιγμή έχουν κριθεί ως πολύ αποτελεσματικά.

Πολύ πλούσια είναι και η δράση στα θεοκρατικά οικοδομικά προγράμματα Η οργάνωση ενδιαφέρεται για αξιοπρεπείς και καταλλήλους χώρους λατρείας.

Τον τελευταίο χρόνο έχουν ολοκληρωθεί δυο νέες αίθουσες και ετοιμάζεται άλλη μία, ενώ τέσσερις βρίσκονται στο πρόγραμμα να αρχίσουν. Έχουν ανακαινιστεί έξι αίθουσες και έχουν μπει πολλές στο πρόγραμμα. ¨Ένα στοιχείο που μας ενθαρρύνει πολύ είναι ο εθελοντισμός των αδελφών Προσφέρουν οικόπεδα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της εκκλησίας. Όλοι συμμετέχουμε με όποιο τρόπο μπορούμε…

Στις Ομάδες Προσέγγισης Νοσοκομείων συμμετέχουν 68 μέλη και στις αρμόδιες Επιτροπές Επίσκεψης Ασθενών 80 μέλη. Το τελευταίο 8μηνο έτρεξαν σε 318 περιστατικά στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η καλή συνεργασία όλων μας θα φέρει ακόμα καλύτερη πρόοδο στην αναίμακτη θεραπεία.

Να γιατί αισθανόμαστε πλούσιοι Επειδή αυτή η δράση έχει την επιδοκιμασία του Ιεχωβά. Ας μας ευλογεί όλους μας σ’ αυτό το θεάρεστο έργο…

Νίκος Ελ. Θεοδωράκης‎


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: