Έκθεση για την εκστρατεία σε Κάλαμο και Καστό

Όταν βλέπει κανείς από ψηλά, τα νησάκια Κάλαμος & Καστός φαντάζουν σαν πετράδια μέσα στην απεραντοσύνη του βαθυγάλανου Ιονίου πελάγους. Η δε τραχιά, ορεινή ενδοχώρα, καταπράσινη κάνει την τοποθεσία να μοιάζει με καρτ ποστάλ. Όσοι έχουν όρεξη για ησυχία και περπάτημα διαλέγουν να πάτε διακοπές σε ένα αληθινό μέρος και όχι απλώς σ’ έναν τουριστικό προορισμό. Η Λα Πάλμα, το εναλλακτικό αδερφάκι των άγρια ανεπτυγμένων τουριστικά Καναρίων Νήσων, ο Καστός και ο Κάλαμος, τα δύο νησάκια απέναντι από τη Λευκάδα, που μοιάζουν με αυτήν στις μαγικές παραλίες και το οργιώδες πράσινο, αλλά συνοδεύονται μόνο από τους ήχους του κύματος και των τζιτζικιών. Ένα υπέροχο μέρος χωρίς αυτοκίνητα, μεγάλα ξενοδοχεία και παραλίες με εισιτήριο και χωρίς φασαρία, και πολυκοσμία. Διαβάστε εδώ την καταπληκτική συνέχεια με ενα όμορφο φωτορεπορτάζ

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: