Έκθεση για την εκστρατεία στην Ιθάκη

Σε όσους αρέσουν οι ήρεμες και ήσυχες διακοπές διαλέγουν την Ιθάκη, Αυτό το νησί με πυκνή βλάστηση, με καταγάλανο ουρανό, αρκετά δέντρα που λικνίζονται στο απαλό αεράκι, κατακάθαρη θάλασσα με γαλαζοπράσινα νερά και τα φρεσκότατα ψάρια είναι ιδανικά για χαλάρωση και ξεκούραση. Η Ιθάκη ανταποκρίνεται σε αυτή την εικόνα για ειδυλλιακές διακοπές. Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή, λόγο του θαυμάσιου τοπίου, της καθαρής παραλίας και της όμορφης γαλαζοπράσινης θάλασσας με πολλούς μικρούς όρμους και κολπίσκους που είναι ιδανικοί για κολύμβηση. Διαβάστε εδώ την καταπληκτική συνέχεια με ενα όμορφο φωτορεπορτάζ

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: