Ένα όνειρο 20 ετών έγινε πραγματικότητα!

Εδώ και λίγες μέρες έγινε η έναρξη λειτουργίας του νέου συγκροτήματος Αιθουσών Βασιλείας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Δυτική Αθήνα στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

600 εθελοντές Μάρτυρες του Ιεχωβά από 70 εκκλησίες αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και μέσα σε 45 ημέρες κατασκεύασαν ένα καταπληκτικό συγκρότημα 2 αιθουσών αντάξιο για την απόδοση Ιερής Λατρείας στον Μοναδικό Θεό και δημιουργό μας Ιεχωβά όπως πρέπει να είναι ένας χώρος που τον εκπροσωπεί στην τοπική κοινωνία κατάλληλα.

Ο χώρος παρέχει κάθε απαραίτητο στοιχείο να κάνει ασφαλή και ευχάριστη την παρουσία τόσο την δική μας όσο και των φίλων επισκεπτών προσφέροντας τους άνετα καθίσματα, κλιματισμό για κάθε εποχή ηχητική εγκατάσταση και κάθε άλλη ευκολία κρίνεται χρήσιμη.

Εκτίνεται σε 2 ορόφους ισόγειο και πρώτο με όλους τους βοηθητικούς χώρους και μια καταπληκτική θέα στο γύρο περιβάλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι θα φέρει τιμή και δόξα στον Ουράνιο Πατέρα μας Ιεχωβά και θα γίνει ένας πόλος πνευματικής αναζωογόνησης στην περιοχή μας στεγάζοντας 2 ξενόγλωσσες και 7 ελληνόφωνες εκκλησίες.

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: