Έχεις σκεφτεί ποτέ έστω και μια φορά τα 4 γεγονότα που θα συμβούν στην Μεγάλη Θλίψη;

Στοχαζόμαστε την σκηνή που θα πραγματοποιηθεί. Είναι 28 Δεκεμβρίου και η ώρα είναι 5:58 το πρωί, χτυπάει το ξυπνητήρι και ήδη γνωρίζουμε ότι είναι ώρα να πάμε στην δουλειά. Βλέπουμε την ώρα, και καταλαβαίνουμε ότι χρειάζονται ακόμα 2 λεπτά για να πάει 6:00 π.μ.. Αποφασίζουμε να γυρίσουμε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Τώρα η ώρα είναι 6:00 π.μ.. Ξαναχτυπάει το ξυπνητήρι, και ακούγεται το μήνυμα: Η ώρα στην Νέα Υόρκη είναι 6:00 π.μ., και περίπου σε 3 ώρες ο αρχηγός της ασφάλειας των Η.Π.Α. έχει ειδοποιήσει ότι μετά από μια μυστική συνάντηση, έχει βγει η απόφαση να κλείσουν όλες οι θρησκευτικές οργανώσεις σε τρεις μέρες.

Για να κάνουν αυτό που λέχθηκε, έχουν στείλει μια ομάδα στο Βατικανό, στο κέντρο των Μουσουλμάνων και στο κέντρο όλων των Προτεσταντών. Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. πιστεύει ότι αυτή είναι η μόνη ευκαιρία για να επιτευχθεί ειρήνη και ασφάλεια στον κόσμο. Αυτή είναι μια καλή είδηση που σε ξυπνάει ευχάριστα. Κάθεσαι ακίνητος στο κρεβάτι. Ήξερες ότι θα συμβεί αυτό. Αλλά όχι σήμερα. Τώρα τι κάνεις; Σηκώνεσαι, φτιάχνεις το κρεβάτι σου και ακολουθείς το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα. Πηγαίνεις στην δουλειά σου, αλλά και πάλι προσπαθείς να χωνέψεις αυτό που μόλις έχει συμβεί.

Η καταστροφή της Βαβυλώνας της Μεγάλης έχει αρχίσει. Προσεύχεσαι στον Ιεχωβά χωρίς σταματημό. Του ζητάς συμβουλές για να καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτή την κατάσταση. Τώρα η ώρα είναι 7:00 π.μ.. Έχεις βγει από το σπίτι σου, και έχεις την περιέργεια να μάθεις αν έχουν μάθει και άλλοι αυτήν την είδηση. Πηγαίνεις προς τον δρόμο για την δουλειά, και περνάς δίπλα από μία εκκλησία. Βλέπεις μία ομάδα νεαρών να καταστρέφουν την εκκλησία και να κλέβουν τα χρυσαφικά. Φτάνεις στην εργασία σου, και οι συνεργάτες σου έχουν μάθει την είδηση. Γυρίζουν προς εσένα, και σου λένε: “Εσύ είσαι Μάρτυρας του Ιεχωβά”.

Στην εργασία σου, λόγω αυτού που έχει συμβεί, επιτρέπεται το ράδιο. Η είδηση φτάνει στην Ευρώπη, και απλώνεται σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει τόσο πολύ βία, μεταξύ αυτών που τους αρέσει αυτή η είδηση, και αυτών που δεν τους αρέσει. Για αυτό χρειάζεται να επέμβει η αστυνομία. Τώρα είναι 4 Ιανουαρίου, και έχει περάσει μία εβδομάδα. Η κατάσταση τώρα είναι πολύ πιο άσχημη από ό,τι στην αρχή. Το Κυβερνών Σώμα αποφάσισε να γίνονται συναθροίσεις κάθε μέρα. Το πρόγραμμα έχει ετοιμαστεί για να δυναμώσει την πίστη μας, και θα διαβάζονται Γραφικές αφηγήσεις για την πίστη που έδειξαν ο Νώε, ο Ιερεμίας και ο Ιησούς.

Οι προσευχές και οι ύμνοι έχουν προγραμματιστεί για να δυναμώσουν τους αδελφούς. Δυστυχώς, βλέπεις γύρω σου πως δεν είναι όλοι οι αδελφοί και οι αδελφές στην αίθουσα, επειδή φοβούνται. Στην αίθουσα έρχεται ένα πακέτο με 5.000 φυλλάδια, τα οποία μέσα σε 4 μέρες πρέπει να έχουν μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους του τομέα μας, χρησιμοποιώντας μία θαρραλέα παρουσίαση. Δεν έχουν, όμως, όλοι οι αδελφοί και οι αδελφές το θάρρος να πάνε στο έργο. Εσύ, όμως, έχεις το θάρρος.

Εσύ πηγαίνεις στην εκστρατεία αυτή επειδή έχεις αποκτήσει πείρα, και επειδή έχεις δυναμώσει πνευματικά. Προς μεγάλη σου έκπληξη όλα τα άτομα σού ανοίγουν την πόρτα. Σκέφτεσαι για την βία που υπάρχει στον δρόμο, αλλά αυτό δεν σε σταματάει, και γυρίζεις στην Αίθουσα Βασιλείας. Στην αίθουσα μαθαίνεις οτι κανένας αδελφός δεν έχει πάθει τίποτα, και νιώθεις ότι το χέρι του Ιεχωβά είναι πίσω από όλο αυτό.

Είναι 18 Ιανουαρίου, και έχουν περάσει 3 εβδομάδες. Στην τηλεόραση και στο ράδιο ακούς να λέγεται για την κατάσταση εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Αρχίζει το τρίτο σημείο που θα οδηγήσει στον Αρμαγεδδώνα. Δίνεις δύναμη στον εαυτό σου, και συνεχίζεις να πηγαίνεις κάθε μέρα στην αίθουσα. Πολλοί αδελφοί και αδελφές φαίνεται ότι έχουν φοβηθεί, και δεν έρχονται πια στην Αίθουσα Βασιλείας.

Ο δρόμος προς την αίθουσα είναι επικίνδυνος. Την ώρα που περπατάς, ένας στρατιώτης σε σταματάει και σε σημαδεύει με το όπλο στο κεφάλι. Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν το πιστεύεις, αλλά ο στρατιώτης πέφτει νεκρός στο έδαφος μπροστά σου. Τότε θυμάσαι το εδάφιο: Όποιος ακουμπάει εσάς, ακουμπάει την κόρη του ματιού μου. Χωρίς να το περιμένεις, βλέπεις σημάδια στον ουρανό, σεισμούς, κτλ..

Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως δεν γίνονται από μόνα τους όλα αυτά, αλλά ότι ο Θεός τα κάνει. Όμως, είναι πολύ αργά για αυτούς. Αυτό είναι το 4 σημάδι της προφητείας για τον Αρμαγεδδώνα. Μαζί με τους αδελφούς και τις αδελφές πηγαίνεις στην αίθουσα για να ψάλλετε και να προσευχηθείτε στον Ιεχωβά.

Αλλά δεν είναι παρόντες όλοι οι αδελφοί και οι αδελφές που ήταν χθες. Ο τρομακτικός θόρυβος που άκουγες πριν μπεις στην αίθουσα, τώρα αρχίζει σιγά σιγά να χάνεται, μέχρι που σταματάει εντελώς.

Ο Αρμαγεδδώνας που πολλοί νομίζαμε πώς δεν θα έρθει, πως ήταν μακριά, για τον οποίο πολλοί έλεγαν: Δεν θα συμβεί ποτέ στην δική μου ζωή,

ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ!!!

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: