Αδελφή μας σκοτώθηκε στην πτώση του Αιθιοπικού αεροπλάνου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου η πτήση Ethiopian Airlines 302 συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση από την Αντίς Αμπέμπα, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας. Όλα τα 157 άτομα που σκοτώθηκαν στο πλοίο σκοτώθηκαν.

Δυστυχώς, μια από τις αδελφές μας, η Rosemary Mumbi, ήταν μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα. Η αδελφή Mumbi ήταν 66 ετών και ολοχρόνια διάκονος  στην Ρώμη και στην εκκλησία Manzoni Inglese Congregation

Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούσαμε αυτή την τραγική απώλεια. Προσβλέπουμε στην ανάσταση, όταν θα καλωσορίσουμε πιστούς υπηρέτες του Ιεχωβά, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής Rosemary Mumbi. – Αποκάλυψη 20:13 .

https://www.jw.org


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: