Ακεραιότητα κωφού κοριτσιού

Ένα 12χρονο κορίτσι, που είναι κωφάλαλο, το απήγαγαν οι αντάρτες για ανήθικους σκοπούς. Οι γονείς της, ωστόσο, την είχαν εκπαιδεύσει καλά στο θέμα των Βιβλικών αρχών. Οι απαγωγείς της θέλησαν να τη βιάσουν αλλά αυτή αρνήθηκε σταθερά. Η νεαρή αδελφή έδειχνε προς τον ουρανό για να δείξει ότι η ανηθικότητα ήταν ενάντια στο νόμο του Θεού. Λόγω της σταθερής της απόφασης, μια μέρα οι απαγωγείς της τη χτύπησαν άγρια και την άφησαν νομίζοντας ότι ήταν νεκρή. Δυο μήνες πέρασαν πριν επιστρέψει στους γονείς της, συνοδευόμενη από μια γυναίκα που ήταν μαζί της κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της. «Δεν ξέρω τι διδάξατε αυτό το νεαρό κορίτσι», είπε η γυναίκα, «αλλά με έχει εντυπωσιάσει η ηθική της διαγωγή. Δεν ενέδωσε καθόλου στην πίεση από τους στρατιώτες. Ήταν εκπληκτική! Ποια είναι η θρησκεία σας;» Λόγω της σταθερής στάσης αυτής της κουφής αδελφής, η γυναίκα τώρα μελετάει με τους Μάρτυρες και κάνει καλή πρόοδο μαθαίνοντας την αλήθεια.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: