Αληθεύει ότι περιλαμβάνονται άγγελοι στο έργο κηρύγματος;

Οπωσδήποτε φαίνεται ξεκάθαρα ότι η αγγελική κατεύθυνση έχει φέρει πολλές φορές τους Μάρτυρες του Ιεχωβά σε ένα σπίτι όπου κάποια θλιμμένη ψυχή λαχταρούσε να λάβει πνευματική βοήθεια και μάλιστα προσευχόταν για αυτήν! Λόγου χάρη, δυο Μάρτυρες του Ιεχωβά συνοδευόμενοι από ένα παιδάκι έλεγαν τα καλά νέα σε κάποιο νησί της Καραϊβικής.

Καθώς πλησίαζε το μεσημέρι, οι δυο ενήλικοι αποφάσισαν να σταματήσουν για εκείνη την ημέρα. Αλλά το παιδί επέμενε ασυνήθιστα να επισκεφτούν το επόμενο σπίτι. Όταν είδε ότι οι ενήλικοι δεν ήταν διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό εκείνη τη στιγμή, πήγε μόνο του και χτύπησε.

Μια νεαρή κυρία άνοιξε την πόρτα. Όταν το είδαν αυτό οι ενήλικοι, πήγαν εκεί και της μίλησαν. Αυτή τους προσκάλεσε μέσα, εξηγώντας ότι ακριβώς τη στιγμή που άκουσε το χτύπημα στην πόρτα προσευχόταν να της στείλει ο Θεός Μάρτυρες για να της διδάξουν την Αγία Γραφή. Έγιναν διευθετήσεις για Γραφική μελέτη


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: