Ανάγνωση της Γραφής για την Ανάμνηση: (Γεγονότα μετά τη δύση του ήλιου: 9η Νισάν)

Μάρκος 14:3-9

3 Και ενώ ήταν στη Βηθανία και γευμάτιζε* στο σπίτι του Σίμωνα του λεπρού, ήρθε μια γυναίκα που είχε ένα αλαβάστρινο δοχείο με αρωματικό λάδι, γνήσιο νάρδο, πολύ ακριβό. Άνοιξε το αλαβάστρινο δοχείο σπάζοντάς το και άρχισε να το χύνει στο κεφάλι του.+ 4 Τότε μερικοί έλεγαν μεταξύ τους με αγανάκτηση: «Γιατί σπαταλήθηκε αυτό το αρωματικό λάδι; 5 Διότι αυτό το αρωματικό λάδι θα μπορούσε να είχε πουληθεί πάνω από 300 δηνάρια* και τα χρήματα να είχαν δοθεί στους φτωχούς!» Και εκνευρίστηκαν πολύ μαζί της.* 6 Αλλά ο Ιησούς είπε: «Αφήστε την. Γιατί προσπαθείτε να της δημιουργήσετε προβλήματα; Έκανε μια καλή πράξη σε εμένα.+ 7 Τους φτωχούς άλλωστε τους έχετε πάντοτε μαζί σας,+ και μπορείτε να τους κάνετε καλό όποτε θέλετε, αλλά εμένα δεν θα με έχετε πάντοτε.+ 8 Αυτή έκανε ό,τι μπορούσε· έχυσε προκαταβολικά αρωματικό λάδι στο σώμα μου ενόψει της ταφής.+ 9 Αληθινά σας λέω: Οπουδήποτε κηρυχτούν τα καλά νέα σε όλο τον κόσμο,+ θα ειπωθεί και ό,τι έκανε αυτή η γυναίκα, σε ανάμνησή της».

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: