Ανάγνωση της Γραφής για την Ανάμνηση: (Γεγονότα στη διάρκεια της ημέρας: 14η Νισάν)

Λουκάς 22:66-71
66 Τελικά, όταν ξημέρωσε, η συνέλευση των πρεσβυτέρων του λαού, τόσο οι πρωθιερείς όσο και οι γραμματείς, συγκεντρώθηκαν+ και τον έσυραν στην αίθουσα που είχαν για το Σάνχεδριν, λέγοντας:+ 67 «Αν είσαι εσύ ο Χριστός,+ πες μας». Αλλά εκείνος τούς είπε: «Ακόμη και αν σας το πω, δεν πρόκειται να το πιστέψετε.+ 68 Και αν σας ρωτήσω, δεν πρόκειται να απαντήσετε.+ 69 Ωστόσο, από τώρα και στο εξής ο Γιος του ανθρώπου+ θα κάθεται δίπλα στο δυνατό δεξί+ χέρι του Θεού».+ 70 Τότε όλοι είπαν: «Εσύ είσαι, λοιπόν, ο Γιος του Θεού;» Εκείνος τους είπε: «Εσείς οι ίδιοι λέτε+ ότι είμαι». 71 Αυτοί είπαν: «Γιατί χρειαζόμαστε επιπλέον μαρτυρία;+ Διότι οι ίδιοι το ακούσαμε από το στόμα του».+


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: