Ανάγνωση της Γραφής για την Ανάμνηση: (Γεγονότα στη διάρκεια της ημέρας: 10η Νισάν)

45 Κατόπιν μπήκε στον ναό και άρχισε να διώχνει εκείνους που πουλούσαν, 46 λέγοντάς τους: «Είναι γραμμένο: “Ο οίκος μου θα είναι οίκος προσευχής”, αλλά εσείς τον έχετε κάνει σπηλιά ληστών».

47 Και συνέχισε να διδάσκει καθημερινά στον ναό. Αλλά οι πρωθιερείς και οι γραμματείς και οι προύχοντες του λαού επιδίωκαν να τον σκοτώσουν· 48 δεν έβρισκαν όμως κανέναν τρόπο για να το κάνουν αυτό, γιατί ολόκληρος ο λαός παρέμενε κοντά του και κρεμόταν από τα χείλη του.

18 Ενώ επέστρεφε στην πόλη νωρίς το πρωί, πείνασε. 19 Και είδε μια συκιά δίπλα στον δρόμο και πήγε κοντά, αλλά δεν βρήκε τίποτα πάνω σε αυτήν παρά μόνο φύλλα και της είπε: «Ποτέ να μην ξαναβγεί καρπός από εσένα». Και αμέσως η συκιά ξεράθηκε.

12 Ο Ιησούς μπήκε στον ναό και έδιωξε όλους όσους πουλούσαν και αγόραζαν εκεί και αναποδογύρισε τα τραπέζια των αργυραμοιβών και τους πάγκους εκείνων που πουλούσαν περιστέρια. 13 Και τους είπε: «Είναι γραμμένο: “Ο οίκος μου θα αποκαλείται οίκος προσευχής”, αλλά εσείς τον κάνετε σπηλιά ληστών».


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: