Αρχίζει Σειρά Διεθνών Συνελεύσεων των Μαρτύρων του Ιεχωβά

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα διεξαγάγουν τριήμερες διεθνείς συνελεύσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Οι πρώτες θα γίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, και θα ακολουθήσουν και άλλες στην Αγγλία, στην Αυστραλία, στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στη Ζιμπάμπουε, στον Ισημερινό, στο Μεξικό και στη Νότια Κορέα. Παράλληλα, θα διεξάγονται και μικρότερες συνελεύσεις, οι περιφερειακές συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά που γίνονται κάθε χρόνο.

Η πρώτη από τις διεθνείς συνελεύσεις θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου 2014 στο Στάδιο Φορντ του Ντιτρόιτ, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Αναμένεται να την παρακολουθήσουν περίπου 45.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και 2.500 επισκέπτες από διάφορες χώρες.

Στις διεθνείς συνελεύσεις θα παρευρεθούν και επισκέπτες από ξένες χώρες, σε μερικές μάλιστα και ιεραπόστολοι. Ο Τζ. Ρ. Μπράουν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, λέει: «Στις διεθνείς συνελεύσεις μας επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού και χαράς. Είμαστε βέβαιοι ότι το εξαίρετο πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί θα είναι απολαυστικό, όχι μόνο για εμάς, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας, αλλά και για όσους δεχτούν την πρόσκληση να παρευρεθούν».

Το θέμα των συνελεύσεων είναι «Να Επιζητείτε Πρώτα τη Βασιλεία του Θεού!» Ο κ. Μπράουν ανέφερε ότι «το πρόγραμμα θα τονίσει ένα κεντρικό θέμα της Αγίας Γραφής και δύο θεμελιώδεις πεποιθήσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά—ότι η Βασιλεία του Θεού ιδρύθηκε το 1914 και ότι Βασιλιάς αυτής της Βασιλείας είναι ο Ιησούς Χριστός. Μάλιστα, οι συνελεύσεις συμπίπτουν με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την ίδρυση της Βασιλείας του Θεού».

Οι Μάρτυρες έχουν ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία για να προσκαλέσουν το κοινό στις συνελεύσεις που θα διεξαχθούν σε κάθε χώρα. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και, όπως γίνεται σε όλες τις συγκεντρώσεις των Μαρτύρων, δεν θα περιφερθεί δίσκος.

Οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες διεξαγωγής των συνελεύσεων «Να Επιζητείτε Πρώτα τη Βασιλεία του Θεού!» είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, jw.org. Οι δημοσιογράφοι που θέλουν να καλύψουν το γεγονός μπορούν να ζητήσουν από το τοπικό γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά το όνομα ενός εκπροσώπου τύπου και όποιες άλλες πληροφορίες χρειάζονται.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: J. R. Brown, τηλ. +1 718 560 5000

http://www.jw.org

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: