Αυτοκτονία και Ανάσταση;

Εντούτοις, ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο Ιεχωβά Θεός θα αναστήσει τους νεκρούς, και αυτό μπορεί κάλλιστα να συμπεριλάβει τους αγαπημένους μας οι οποίοι αφαίρεσαν τη ζωή τους εξαιτίας κατάθλιψης, ψυχικής νόσου ή απόγνωσης.—Βλέπε «Η Άποψη της Αγίας Γραφής: Αυτοκτονίες—Υπάρχει Ανάσταση;» στο Ξύπνα! 8 Σεπτεμβρίου 1990, σελίδες 22, 23.

Ενώ η αυτοκτονία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, είναι παρηγορητικό να γνωρίζουμε ότι οι μελλοντικές προοπτικές των αγαπημένων μας επαφίενται σε έναν Θεό που κατανοεί πλήρως ότι οι αδυναμίες και η εξουθένωση που νιώθει κάποιος μπορεί να τον σπρώξουν σε αυτή την πράξη απόγνωσης. Η Αγία Γραφή λέει για τον Ιεχωβά: «Όπως είναι ψηλότεροι οι ουρανοί από τη γη, έτσι είναι υπέρτερη και η στοργική του καλοσύνη προς εκείνους που τον φοβούνται. Όσο μακριά είναι η ανατολή από τη δύση, τόσο μακριά από εμάς έβαλε τις παραβάσεις μας. Όπως ο πατέρας δείχνει έλεος στους γιους του, έτσι και ο Ιεχωβά έδειξε έλεος σε όσους τον φοβούνται. Διότι αυτός γνωρίζει καλά την πλάση μας, θυμάται ότι είμαστε χώμα».—Ψαλμός 103:11‐14

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: