Διήμερη Συνέλευση Μαρτύρων του Ιεχωβά

Από τη Χριστιανική Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά Βόλου έγινε γνωστό «ότι το Σάββατο 15/3/2014 και την Κυριακή 16/3/2014 θα διεξαχθεί στην πόλη μας και στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, η ετήσια Διήμερη Συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά της Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα αρχίσει στις 1:10 μ.μ. και θα τελειώσει στις 7:25 μ.μ., ενώ της Κυριακής θα αρχίσει στις 9:40 π.μ. και θα τελειώσει στις 3:30 μ.μ. Αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότερα από 1.000 άτομα κάθε ηλικίας που θα βοηθηθούν να αυξήσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον Θεό, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, τη Βασιλεία του Θεού και τους σκοπούς του Δημιουργού μας. Στρέφοντας την προσοχή στην Αγία Γραφή, το θέμα της Συνέλευσης είναι: «Ο Λόγος του Θεού Είναι Ωφέλιμος για Διδασκαλία» – 2 Τιμ. 3:16

Η Δημόσια Ομιλία που θα εκφωνηθεί την Κυριακή στις 1:50 το μεσημέρι θα έχει το θέμα: «Ποιος ‘’Σείει’’ τα Έθνη, και Πώς;»

Προσκαλούμε τους φίλους μας και κάθε ενδιαφερόμενο άτομο να παρακολουθήσει μαζί μας αυτή τη Συνέλευση».

http://magnesianews.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: