Διαδικτυακό σταθμό τηλεόρασης δημιουργεί το Jw.Org

Μια ευχάριστη ανακοίνωση επεφύλαξε μεταξύ άλλων το κυβερνών σώμα στην ετήσια συνάθροιση του, μεταξύ άλλων ανακοινώσε και την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού τελευταίας τεχνολογίας που θα εκπέμπει μέσω internet αρχικά μια φορά τον μήνα μεταδίδοντας ομιλίες του κυβερνώντος σώματος και την πρωινή λατρεία στο Μπέθελ. Περισσότερες ανακοινώσεις όπως και ποιοι και από πού θα έχουν πρόσβαση στον πρόγραμμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνώστες.

Ο σταθμός θα αρχίσει τις εκπομπές του αυτήν την εβδομάδα και παρακάτω σας παραθέτουμε εικόνες από το υπερσύγχρονο κέντρο με τον αδελφό Stephen Lett να βρίσκεται στο studio.

03

02

01


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: