Διεθνή Συνέλευση κάνουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Αθήνα…

Από την τοπική “εκκλησία” των Μαρτύρων του Ιεχωβά (“Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά”, όπως αυτοαποκαλούνται), εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση – πρόσκληση, σχετικά με την Διεθνή Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν ομόδοξοί τους από όλο τον κόσμο, το 3ήμερο 27-29 Ιουνίου 2014, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας κάνουμε γνωστό ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά από όλη την Ελλάδα, έχουν προγραμματίσει για τις 27-29 Ιουνίου 2014, τριήμερη Διεθνή Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα αυτής της συνέλευσης, υπολογίζεται να παρευρεθούν τουλάχιστον 45-50.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες επισκέπτες από 48 και πλέον χώρες! Μερικές από τις οποίες είναι Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία, Ουκρανία, Κροατία, Ρουμανία, Τουρκία, Νότια Κορέα, Κίνα, Μεξικό, Νικαράγουα, Περού, Ονδούρα, Νότια Αφρική, Κένυα, καθώς και πολλές άλλες!

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και το πρόγραμμα θα αρχίζει κάθε ημέρα στις 09.20 το πρωί. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα τελειώσει στις 4.55 μ.μ., ενώ την Κυριακή θα ολοκληρωθεί στις 3.50 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας παροτρύνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο (http://www.jw.org/el/ ) , όπου εκτός από το δελτίο τύπου που έχει ήδη αναρτηθεί με τίτλο, « Αρχίζει Σειρά Διεθνών Συνελεύσεων των Μαρτύρων του Ιεχωβά», το οποίο αναφέρεται και στην Ελλάδα, περιλαμβάνεται και ένα βίντεο σχετικά με τις διεθνείς μας συνελεύσεις.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της συνέλευσης, θα σας σταλεί αναλυτικό Ενημερωτικό Δελτίο με Πληροφορίες καθώς και το Πρόγραμμα της συνέλευσης.

Τέλος, επισυνάπτουμε μια Πρόσκληση για την Διεθνή μας Συνέλευση, και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, που αποτελεί ορόσημο για κάθε Χριστιανό Μάρτυρα του Ιεχωβά στην Ελλάδα.

Με Εκτίμηση Γιάννης Ρουσελιωτάκης

http://www.inveria.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: