Δολοφονία Αδελφής μας στο Turku της Φινλανδίας

Είμαστε βαθιά λυπημένοι να σας ενημερώσουμε ότι μια νεαρή αγαπητή μας αδελφή μόλις 23 ετών που υπηρετούσε ως σκαπανέας στο έργο Stand  σκοτώθηκε στην επίθεση που έλαβε χώρα στο Turku της Φινλανδίας την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της μαζί με τους Φίλους και οικογένειες των άλλων θυμάτων που επλήγησαν από αυτή την παράλογη πράξη βίας . Η Αδελφή μας δέχθηκε πολλές μαχαιριές στον λαιμό και άφησε την τελευταία της πνοή μετά από λίγο. Μπορούμε όλοι να πάρουμε παρηγοριά από την υπόσχεση του Ιεχωβά να μας σώσει από τη βία και να αναστήσει όλα αυτά τα πολύτιμα στα μάτια του. – πηγή

Κανένας μάρτυρας δεν έχει υποστεί κάτι από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Την Πέμπτη το απόγευμα, στις 17 Αυγούστου 2017, ένα φορτηγάκι έφτασε σε πλήθος στη Βαρκελώνη, σκοτώνοντας τουλάχιστον 13 άτομα. Μέχρι στιγμής, το γραφείο της Ισπανίας αναφέρει ότι δεν υπήρχαν Αδελφοί μεταξύ των θυμάτων. Οι ντόπιοι συνάδελφοι έχουν προγραμματισμένες επισκέψεις για να ενθαρρύνουν και να διευκολύνουν τους αδελφούς και να τους υπενθυμίσουν να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: