Δύο Περιοδικά Διαφορετικού Είδους

Ένα από τα πιο ωφέλιμα και πληροφοριακά περιοδικά που κυκλοφορούν είναι αυτό το οποίο κρατάτε στα χέρια σας, το περιοδικό Ξύπνα! Δεν το αγοράσατε από κάποιο περίπτερο—ίσως σας το πρόσφερε ένας περαστικός ή μπορεί να το έφερε κάποιος στο σπίτι σας. Αυτό το περιοδικό, το οποίο εκδίδεται, τυπώνεται και διανέμεται διεθνώς από εθελοντές, προσφέρεται δωρεάν. Οι αρθρογράφοι του Ξύπνα! στέλνουν άρθρα από όλο τον κόσμο και είναι και αυτοί εθελοντές, όπως και όλοι όσοι κάνουν καλλιτεχνική ή μεταφραστική εργασία για αυτό. Το περιοδικό Ξύπνα! εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1946. Πριν από αυτό κυκλοφορούσαν τα περιοδικά Παρηγορία και Ο Χρυσούς Αιών, το οποίο άρχισε να εκδίδεται το 1919. Αυτά εκδίδονταν ανέκαθεν χωρίς να περιέχουν εμπορικές διαφημίσεις οποιουδήποτε τύπου. Το Ξύπνα! τυπώνεται τώρα σε 87 γλώσσες, σε πολλές από αυτές δύο φορές το μήνα, και κυκλοφορεί παγκοσμίως σε πάνω από 22 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η Σκοπιά, το συνοδευτικό περιοδικό του Ξύπνα!, έχει ακόμη πιο εντυπωσιακούς αριθμούς, καθώς εκδίδεται τώρα σε 148 γλώσσες. Τυπώνεται σε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα ανά τεύχος και κυκλοφορεί από το 1879. Τα δύο αυτά περιοδικά έχουν συμβάλει με εξαίσιο τρόπο στην πληροφόρηση των ανθρώπων γύρω από σπουδαία ζητήματα της ζωής τους, και είναι ενδιαφέροντα για άντρες, γυναίκες και νεαρά άτομα σε όλο τον κόσμο.

Όλοι μας χρειάζεται να συλλογιζόμαστε το γεγονός ότι δεν γεννιόμαστε με τη γνώση. Η σοφία και η γνώση συσσωρεύονται καθώς μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε, και οι απόψεις μας και ο τρόπος της ζωής μας διαμορφώνονται συνήθως ως αποτέλεσμα των όσων διαβάζουμε. Να γιατί είναι τόσο σημαντικό να επιλέγουμε αξιόλογη και εποικοδομητική αναγνωστική ύλη.

Αν και δεν είναι φανταχτερά περιοδικά, η Σκοπιά κυκλοφορεί σε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε 148 γλώσσες και το Ξύπνα! σε 22 εκατομμύρια και πλέον αντίτυπα σε 87 γλώσσες

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: