Εδάφιο του έτους για το 2018: «Όσοι ελπίζουν στον Ιεχωβά θα ανακτήσουν τη δύναμή τους».—ΗΣ. 40:31

Καθώς αυτό το σύστημα πλησιάζει στο τέλος του, είναι αναμενόμενο ότι οι πιέσεις της ζωής θα αυξάνονται. Να είστε σίγουροι όμως ότι Αυτός που «δίνει δύναμη στον κουρασμένο και περίσσιο σθένος στους αδύναμους» είναι σε θέση να σας δώσει οτιδήποτε χρειάζεστε προκειμένου να συνεχίσετε. (Ησ. 40:29· Ψαλμ. 55:22· 68:19) Στη διάρκεια του 2018, θα θυμόμαστε αυτή τη σημαντική αλήθεια κάθε φορά που θα παρακολουθούμε μια συνάθροιση στην Αίθουσα Βασιλείας. Εκφράζεται με τα λόγια του εδαφίου του έτους, το οποίο θα βλέπουμε αναρτημένο εκεί: «Όσοι ελπίζουν στον Ιεχωβά θα ανακτήσουν τη δύναμή τους».—Ησ. 40:31.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: