Εδάφιο του Έτους 2017 «Να εμπιστεύεσαι στον Ιεχωβά και να κάνεις το καλό».—Ψαλμός 37:3.

«Να εμπιστεύεσαι στον Ιεχωβά και να κάνεις το καλό», μας προτρέπει ο ψαλμωδός. (Ψαλμός 37:3α) Όταν μας πολιορκούν ανησυχίες ή ακόμη και αμφιβολίες, η πεποίθησή μας χρειάζεται να είναι εδραιωμένη στον Ιεχωβά. Ο Ιεχωβά είναι Εκείνος που προσφέρει πλήρη πνευματική ασφάλεια. «Όποιος κατοικεί στο μυστικό τόπο του Υψίστου», έγραψε ο Μωυσής, «θα εξασφαλίσει διαμονή κάτω από τη σκιά του Παντοδυνάμου». (Ψαλμός 91:1) Όταν μας αναστατώνει η αύξηση της ανομίας σε αυτό το σύστημα πραγμάτων, χρειάζεται ακόμη περισσότερο να στηριζόμαστε στον Ιεχωβά. Σε περίπτωση που στραμπουλίξουμε τον αστράγαλό μας, χαιρόμαστε αν έχουμε το μπράτσο ενός φίλου για να στηριχτούμε. Παρόμοια, όταν προσπαθούμε να περπατάμε με πιστότητα, χρειαζόμαστε την υποστήριξη του Ιεχωβά.—Ησαΐας 50:10.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: