Ειδήσεις από την Ετήσια Συνάθροιση 2014, ένας αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας, λέει…

To e-mail κυκλοφορεί και είναι, πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό! Ας το δούμε εδώ:

Ήταν μια υπέροχη μέρα η σημερινή! Είχα την χαρά να παρακολουθήσω την ετήσια συνάθροιση και σας στέλνω μερικά από τα νέα. Ήταν ιστορική συνάθροιση, λόγω των 100 χρόνων της Βασιλείας!!! Πολλές εκπλήξεις και κάποιες νέες κατανοήσεις…

Έχει ετοιμαστεί νέο βιντεάκι για τα παιδιά με θέμα: Jehovah will help you to be bold. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια και αυτή τη φορά, πρωταγωνίστρια είναι η Σοφία! Παρουσιάζει την ιστορία της μικρής Ισραηλίτισσας με τον Νεεμάν. Πολύ συγκινητικό! Και ένα μικρότερο με εκφράσεις μικρών παιδιών για τα βίντεο με τον Πέτρο- είχε πολύ γέλιο!

Μια νέα εφαρμογή: jw language application. Μαθήματα σε διάφορες γλώσσες για το έργο κ.ά., πάνω απο 4.000 λέξεις.

Νέος τηλεοπτικός σταθμός μέσω Ίντερνετ! tv.jw.org broadcasting. Μία ώρα, μία φορά το μήνα, πρόγραμμα από ένα μέλος από το Κυβερνών Σώμα! Ετοιμάστηκε ένα στούντιο στο Brooklyn, σαν στούντιο ειδήσεων μέσα σε 2 μόλις μήνες!

studio2

Έχουν ετοιμαστεί 3 νέοι ύμνοι για την Βασιλεια κ τον Ιεχωβά ! Τους ψάλλαμε και τους 3 με συνοδεία ορχήστρας και χορωδίας με μαέστρο τον αδερφό Σπλέην! Θα εκδοθεί επίσης νέο υμνολόγιο σε λίγο.

Οι Μπεθελίτες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και αυτοί σχολή σκαπανέων

studio
Ομιλία με θέμα: types and anti-types. Είπε ότι δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να βρούμε τι εξεικονίζει κάθε λεπτομέρεια από τις αφηγήσεις. When the Bible is silent, we are silent!

Εξήγηση της παραβολής με τις 10 παρθένες και παραβολή των ταλάντων. Δεν εφαρμόζεται μόνο στους χρισμένους, και η εκπλήρωση αυτών δεν είναι για το 1919, αλλά για τον καιρό πριν τη μεγάλη θλίψη. Ο ομιλητής τόνισε το προνόμιο του να συμμετέχουμε στη μαθήτευση, και ότι θα πρέπει να είμαστε άγρυπνοι ο καθένας προσωπικά. (όπως η κάθε παρθένα είχε ευθύνη να έχει απόθεμα λαδιού για τον εαυτό της και δεν μπορούσε να δώσει σε άλλη όταν θα έρχονταν ο γαμπρός.)

Ο Ιεχωβά μάς ετοιμάζει για την επίθεση που θα γίνει από τον Γωγ του Μαγώγ. Δεν αναφέρεται πλέον στον Σατανά, όπως πιστεύαμε, αλλά σε μια συμμαχία πολλών εθνών εναντίον του λαού του Θεού. Τι ρόλο παίζει ο βασιλιάς του Βορρά σε αυτή τη συμμαχία; Σίγουρα θα είναι αυτός που θα ηγηθεί αυτής της επίθεσης αλλά το ποιος είναι…. Θα μας το πούνε στην επόμενη ετήσια συνάθροιση, είπε γελώντας ο αδερφός Jackson.

Οπότε και για τον Γωγ του Μαγώγ που αναφέρει η Αποκάλυψη ότι θα εγερθεί μετά τα 1000 χρόνια, δεν είναι ο Σατανάς, αλλά τα άτομα που θα έχουν το ίδιο στασιαστικό πνεύμα με τον Διάβολο.

nea.grafi
Πήραμε επίσης τη Μ.Ν.Κ. σε μικρό μέγεθος (baby size!). Θα ηχογραφηθεί εκ νέου η ανάγνωση της Γραφής, μάλιστα με νέο ύφος. Δηλαδή, όπου υπάρχει διάλογος θα ακούμε και διαφορετικές φωνές, και έτσι θα είναι η αφήγηση πιο παραστατική! (Προς το παρόν αυτό στα Αγγλικά)

Και τέλος, το εδάφιο του έτους για το 2015 θα είναι: Ψαλμοί 106:1 “Give thanks to Jehovah, for he is good” – Αινείτε τον Γιαχ! Αποδώστε ευχαριστίες στον Ιεχωβά, διότι είναι αγαθός, Διότι η στοργική του καλοσύνη παραμένει στον αιώνα».

http://www.thrapsaniotis.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: