Ειδική Βιβλική Ομιλία: «Ένα “Μαργαριτάρι Μεγάλης Αξίας”—Εσείς το Έχετε Βρει;»

Ειδική Βιβλική Ομιλία: Τον Μάρτιο, θα εκφωνηθεί σε όλες τις εκκλησίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά μια ειδική ομιλία με θέμα: «Ένα “Μαργαριτάρι Μεγάλης Αξίας”—Εσείς το Έχετε Βρει;» Αυτή η ομιλία θα ασχοληθεί με δύο παραβολές του Ιησού και θα εξηγήσει πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε τα διδάγματα στη ζωή μας.

Ειδοποίηση για τη Νόσο του Κορωνοϊού (COVID-19): Εξαιτίας της πανδημίας, οι συναθροίσεις μας γίνονται διαδικτυακά. Για να μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε στις συναθροίσεις μας, ρωτήστε κάποιον Μάρτυρα του Ιεχωβά ή πατήστε το παρακάτω κουμπί.

Βρείτε μια Τοποθεσία Κοντά Σας

Τι Κάνουμε στις Συναθροίσεις Μας;

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά συναθροίζονται δύο φορές την εβδομάδα για να λατρέψουν τον Θεό. (Εβραίους 10:24, 25) Σε αυτές τις συναθροίσεις, οι οποίες είναι ανοιχτές για το κοινό, εξετάζουμε τι λέει η Αγία Γραφή και πώς μπορούμε να εφαρμόζουμε τις διδασκαλίες της στη ζωή μας.

Στα περισσότερα μέρη του προγράμματος υπάρχει συμμετοχή του ακροατηρίου, όπως σε μια αίθουσα διδασκαλίας. Οι συναθροίσεις αρχίζουν και τελειώνουν με ύμνο και προσευχή.

Δεν χρειάζεται να είστε Μάρτυρας του Ιεχωβά για να παρακολουθήσετε τις συναθροίσεις μας. Σας προσκαλούμε όλους! Η είσοδος είναι ελεύθερη και ποτέ δεν περιφέρεται δίσκος. {Επίσημος Ιστότοπος}


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: