ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ | Η Κορέα Αποφασίζει να Αποφυλακιστούν Νωρίτερα οι Αντιρρησίες Συνείδησης που Είναι στη Φυλακή

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ότι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 όλοι οι αντιρρησίες συνείδησης που έχουν εκτίσει τουλάχιστον το ένα τρίτο της 18μηνης ποινής φυλάκισης τους θα αποφυλακιστούν υπό όρους. Επομένως, 57 από τους 64 αδελφούς που είναι αυτή τη στιγμή φυλακισμένοι πρόκειται να αποφυλακιστούν. Οι υπόλοιποι εφτά αδελφοί αναμένουμε ότι θα αποφυλακιστούν μόλις εκτίσουν έξι μήνες της ποινής τους.

Η αποφυλάκιση των αδελφών μας έρχεται ως επακόλουθο της ιστορικής απόφασης που εξέδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο την 1η Νοεμβρίου 2018, βάσει της οποίας η αντίρρηση συνείδησης αποτελεί «βάσιμο λόγο» για να απέχει κάποιος από την κατάταξη στον στρατό.

Ευχαριστούμε τον Θεό μας που έδωσε στους αδελφούς μας τη δύναμη να ενεργήσουν σε αρμονία με τη Χριστιανική τους συνείδηση.—1 Τιμόθεο 3:9.

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: