Επίθεση της αστυνομίας στην Turkmenabad σε παρευρισκομένους στην Ανάμνηση

Στις 23 Μαρτίου, το 2016, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να διαταράξουν μια ομάδα 20 Μαρτύρων του Ιεχωβά που είχαν συγκεντρωθεί σε ένα ιδιωτικό διαμέρισμα στο Turkmenabad, του Τουρκμενιστάν, για την ετήσια τήρηση του θανάτου του Χριστού. Δεν κατάφεραν να μπουν μέσα και όλο το βράδυ οι αστυνομικοί παρέμειναν έξω. Κανένας από τους παρόντες δεν τόλμησε να φύγει και έτσι έμειναν εκεί όλο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα, τέσσερις αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι. Ήταν τόσο επιθετικοί ώστε ότι μια έγκυος γυναίκα χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη. Όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί ξυλοκοπήθηκαν δύο Μάρτυρες. Στις 25 Μαρτίου, όλοι οι κρατούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός από έναν αδελφό που φυλακίστηκε για 15 ημέρες. Στις 19 Απριλίου οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο σε επτά από τους Μάρτυρες περίπου 143$ ΗΠΑ στο καθένα, αν και κανένας από αυτούς δεν καταδικάστηκε με απόφαση δικαστηρίου.

πηγή

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: