Η Έρευνα για τη Γραφική Αλήθεια Ανταμείβεται στο Ισραήλ

»Σε μια άλλη περίπτωση, κάποιος αδελφός έδωσε μαρτυρία σ’ ένα νεαρό οικογενειάρχη, ο οποίος δεν συμφώνησε με ορισμένα από τα σημεία που προσπάθησε να εξηγήσει ο αδελφός κι έτσι σταμάτησε να εμβαθύνει στο άγγελμα της Βασιλείας. Μερικά χρόνια αργότερα, η κόρη του ίδιου αυτού άντρα αρρώστησε, και ορισμένοι προληπτικοί φίλοι του τού είπαν ότι το πρόβλημα πιθανόν να είχε κάποια σχέση με το μεζουζάχ που ήταν αναρτημένο στον παραστάτη της πόρτας του. Του συνέστησαν να το πάει στο ραβίνο για να το εξετάσει. Αυτό αποφάσισε κι εκείνος να κάνει. Συγχρόνως προσευχήθηκε με ειλικρίνεια στον Θεό να τον καθοδηγήσει να βρει την αλήθεια.

»Ξαφνικά, ενώ ήταν στο δρόμο του για το σπίτι του ραβίνου, ο άντρας αποφάσισε να πάει στην κλινική για να πάρει μια ιατρική συνταγή. Όταν έφτασε, ποιον βρήκε να κάθεται εκεί; Τον Μάρτυρα που του είχε δώσει μαρτυρία πριν από μερικά χρόνια! Ο αδελφός δηλώνει ότι δεν είχε σκοπό να πάει στην κλινική εκείνο το βράδυ, ώσπου ξαφνικά θυμήθηκε κάτι που χρειαζόταν. Ο αδελφός και ο άντρας κάθησαν και μίλησαν περίπου δυο ώρες εκείνο το βράδυ, ενώ μια Γραφική μελέτη διευθετήθηκε με το νεαρό. Αυτός άρχισε να παρακολουθεί συναθροίσεις, έκανε σταθερή πρόοδο και γράφτηκε στη Σχολή Θεοκρατικής Διακονίας. Λίγο αργότερα άρχισε να παίρνει μέρος στη διακονία αγρού και τώρα είναι βαφτισμένος αδελφός. Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του ραβίνου!»

Η έρευνα αυτών των ατόμων για τη Γραφική αλήθεια ανταμείφτηκε πλούσια, καθώς βρήκαν ένα θησαυρό πολυτιμότερο από καθαρό χρυσάφι.—Παροιμίαι 3:13-18.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: