Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου προκάλεσε μια σκληρή πράξη της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας στην Αγία Πετρούπολη

Λίγες ώρες μετά από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας ανακοίνωσε την απόφασή της για την εξάλειψη των Μαρτύρων του κέντρου του Ιεχωβά αργά στις 20 Απριλίου, το 2017, μια ομάδα ανδρών οδήγησε μέχρι 2 αυτοκίνητα στη μεγαλύτερη λειτουργική κατασκευή των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αγία Πετρούπολη, που βρίσκεται στη λεωφόρο Kolomyazhsky. Θα μπλοκάρει τα αυτοκίνητα έξω από το κτίριο. Ένας από τους επισκέπτες, φωνάζοντας βρισιές κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά τη θρησκεία και την απειλή σωματικής βίας, έριξε πρόσοψη του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων των γυάλινες πόρτες και παράθυρα, προψημένα λιθόστρωτα. Λειτουργική κτίριο καταστραφεί σημαντικά.

Οι εξελίξεις αυτές προβλέπεται ομιλητές δικηγόροι στο δικαστήριο. Λίγο νωρίτερα την ίδια μέρα, μιλώντας στη συζήτηση, Maksim Novakov, που αντιπροσωπεύει το κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, προέβλεψε ότι το δικαστήριο θα μπορούσε να προκαλέσει ένα κύμα βίας εναντίον των Μαρτύρων του από υλικές ζημιές στις επιθέσεις εναντίον των πιστών ως κίνητρο το θρησκευτικό μίσος. Αυτό είναι το αναπόφευκτες συνέπειες του γεγονότος ότι οι αθώοι άνθρωποι λανθασμένα θεωρείται επικίνδυνο παραβάτες.

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: