Η Αστυνομία του Αζερμπαϊτζάν Διακόπτει την Ανάμνηση

Στις 23 Μαρτίου 2016, αστυνομικοί στο Γκακ διέκοψαν απότομα την τήρηση της Ανάμνησης του θανάτου του Χριστού, η οποία αποτελεί την πιο ιερή θρησκευτική περίσταση του έτους για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Η εκδήλωση λάβαινε χώρα σε ένα σπίτι. Οι αστυνομικοί παρουσίασαν μια, κατά τα λεγόμενά τους, δικαστική εντολή που τους έδινε την εξουσιοδότηση να κάνουν έρευνα και κατέσχεσαν προσωπικά αντίτυπα θρησκευτικών εντύπων, μεταξύ αυτών και Άγιες Γραφές. Κατόπιν, οδήγησαν όλους τους παρόντες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, τους ανέκριναν και τους διέταξαν να κάνουν γραπτές καταθέσεις. Όλοι οι παρόντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα η αστυνομία συνέταξε πρωτόκολλα για έξι άρρενες Μάρτυρες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις υπό τον Κώδικα Διοικητικών Παραβάσεων.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: