Η Ατλάντα Υποδέχεται Θερμά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά

«Χαιρετίζω τα μέλη της οργάνωσής σας για τη θέρμη και τον ζήλο τους στην υπηρεσία της βασιλείας του Θεού. Οι φιλανθρωπικές σας ενέργειες, καθώς και οι συνεισφορές σας προς τους ομόπιστούς σας Μάρτυρες του Ιεχωβά και προς την κοινότητα, είναι πολύτιμες και εκτιμώνται βαθιά».

images

Τα παραπάνω αναφέρονταν σε μια επιστολή του Κασίμ Ριντ, του δημάρχου της Ατλάντα στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η επιστολή καλωσόριζε τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στις τρεις μεγάλες συνελεύσεις που θα διεξάγονταν εκεί.

Επίσημο έγγραφο που καλωσορίζει τους εκπροσώπους της συνέλευσης
Παρόμοια, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ατλάντα, με επίσημο έγγραφό του, καλωσόρισε τους εκπροσώπους της συνέλευσης. Στο έγγραφο αναφερόταν: «Υπάρχουν σχεδόν οχτώ εκατομμύρια Μάρτυρες του Ιεχωβά παγκόσμια, στους οποίους περιλαμβάνονται άτομα που ανήκουν . . . σε εκατοντάδες εθνοτικές και γλωσσικές ομάδες, ωστόσο . . . σας ενώνουν κοινοί στόχοι . . . Θέλετε να αποδίδετε τιμή στον Ιεχωβά, τον Θεό της Αγίας Γραφής και Δημιουργό των πάντων».

Στην Ατλάντα διεξάχθηκαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2014 τρεις συνελεύσεις, δύο στην αγγλική και μία στην ισπανική γλώσσα. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τουλάχιστον 28 χώρες ενώ τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν στην αγγλική μεταφράστηκαν ταυτόχρονα στη ρωσική και στην ιαπωνική γλώσσα προς όφελος των εκπροσώπων που μιλούσαν αυτές τις γλώσσες. Συνολικά οι παρόντες στις τρεις συνελεύσεις ανήλθαν στους 95.689.

Στη διάρκεια του 2014, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διεξήγαγαν 24 μεγάλες διεθνείς συνελεύσεις σε εννιά χώρες, συμπεριλαμβανομένων 16 συνελεύσεων που διεξάχθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

πηγή

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: