Η Εκδίκαση της Έφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο στην Ρωσία

9:30
Σε Arbat Περιφέρεια Μόσχας, όπου το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας, πάει σκοτεινά σύννεφα. Κατά την είσοδο στο Δικαστικό Μέγαρο συγκέντρωσε μια μεγάλη ομάδα πολιτών, ο αριθμός τους είναι πιο κοντά στο 150. Αυτοί που στέκονται στην ουρά, ήρθε στην είσοδο στις 4 το πρωί. Αξιοσημείωτη δημοσιογράφοι οπλισμένοι με εξοπλισμό γυρίσματα. Μόσχα αστυνομία για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης.

10:00
Για να ακούσετε για άλλη μια φορά την προϋπόθεση ότι η μεγαλύτερη αίθουσα συσκέψεων. Στα πρόσωπα των δικαστικών υπαλλήλων επίσημη έκφραση, ο καθένας προσπαθεί να εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά τους. Στην αίθουσα άκουσα μια διακριτική βουητό.

10:05
Στην αίθουσα του δικαστηρίου, ακούγεται ξένο ομιλία: υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ξένους παρατηρητές, η πλειοψηφία είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά σε διάφορες χώρες. Επίσης έχουν παρατηρητές που έφτασαν στο δικαστήριο με διπλωματικές πινακίδες των αυτοκινήτων.

10:40
Τοποθετήστε μια διοικητική ενάγων είναι άδειο. Από την πλευρά του εναγομένου διοίκησης – εκπρόσωπος της θρησκευτικής οργάνωσης Vasiliy Mihaylovich Kalin, δικηγόροι Βίκτορ Zhenkov και Anton Omelchenko, ένας δικηγόρος Maksim Novakov.

10:50
Στην αίθουσα του δικαστηρίου, ακουμπά πάνω ένα δισκίο, δημοσιογράφοι της Ρωσικής εργασίας μέσων μαζικής ενημέρωσης. Τοποθετήστε μια διοικητική αιτών λαμβάνει Σβετλάνα Konstantinovna Μπορίσοβα, ο οποίος εκπροσώπησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης στο Πρωτοδικείο.

11:10
Το δωμάτιο ήταν ήσυχο, τα κόμματα και οι παρατηρητές περιμένουν τους δικαστές.

11:11
Το δωμάτιο αποτελείται από δικαστές που θα εκδικάσει την υπόθεση. Δηλώνοντας την περίπτωση, που διαπιστωθεί ποιος είναι συμβαλλόμενο μέρος. Εκτός από Βιβούρνο Zhenkova, Lew και Novakova πλευρά διοικητικών αναμεταδότης είναι δικηγόρος Γιούρι Toporov. Η σύνθεση του Δικαστικού Συμβουλίου – Manohina δικαστής Galina (πρόεδρος), Zaytsev Vladimir Yurevich Βλαντιμίρ Ποπόφ. Κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους κάποιος να κρίνει την πρόκληση.

11:17
Μετά την εισαγωγική φράση του δικηγόρου Omelchenko εν λόγω κίνηση να αναβάλει την εξέταση της υπόθεσης, μέχρι τότε, έως ότου η απόφαση θα ληφθεί από τις πολυάριθμες ατομικές καταγγελίες, τα οποία έχουν εγκριθεί για την παραγωγή του Τμήματος Εφέσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ο δικηγόρος εξηγεί ότι η απόφαση του δικαστηρίου πολλές καταγγελίες από άτομα που είχαν κατατεθεί στις 20 Απριλίου, η οποία τεκμηριώνονται τα στοιχεία που έχουν πληγεί από την απόφαση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων τους, και έτσι έπρεπε να έρθουν να συμμετάσχουν στην υπόθεση. Το γεγονός ότι δεν έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην περίπτωση, η ίδια δηλώνει ότι η απόφαση πρέπει να ακυρωθεί αυτόματα. Ωστόσο, όλες αυτές οι καταγγελίες επέστρεψε χωρίς καμία ανάλυση των δοσμένων παραμέτρων. Το Δικαστήριο περιορίστηκε να δηλώσει ότι «η προσβαλλόμενη δικαστική πράξη δεν επιλύσει το ζήτημα των δικαιωμάτων και των ευθυνών τους.» Σε απάντηση, οι πολίτες κατέθεσε μια ιδιωτική καταγγελία, όμως, σε αντίθεση με κάθε λογική, το Δικαστήριο προτίθεται να τις εξετάσει ήδη μετά θα κάνει την τελική απόφαση σχετικά με την υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο δικηγόρος ζήτησε να αναβάλει αυτή την ακρόαση για να καθορίσουν τους συμμετέχοντες για τις Όλη η διαδικασία για την προσφυγή κατά της απόφασης.

11:22
Omelchenko δήλωσε την αίτηση δικηγόρου για ανάκριση ως μάρτυρες αποκατασταθούν οι πολίτες οι οποίοι είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Το Πρωτοδικείο απέρριψε κατά την ανάκριση τους. Σε αντίθεση με την υπόσχεσή του, το δικαστήριο δεν εξέτασε τις κατάλληλες συνθήκες βαθμός πολιτικής καταστολής εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, για παράδειγμα, αγνόησε την ερώτηση, τι ενέργειες των δημοσίων αρχών έχουν ήδη αναγνωριστεί από την πολιτική καταπίεση και δεν έλεγξε αν θα συνεχίσει αυτές τις πράξεις που διαπράττονται κατά των Μαρτύρων Ο Ιεχωβά τώρα.

11:28
Ο δικηγόρος Lew εξακολουθεί να ισχύει για την εξέταση των μαρτύρων Pavla Bezhenarya και Anatoliya Yasinskogo. Αναγνωρίζονται ως θύματα πολιτικής καταπίεσης, όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ξέρουν ότι η απαγόρευση των θρησκευτικών οργανώσεων είναι σκληρή και αβάσιμη τη δίωξη των πιστών της θρησκείας. Χιλιάδες Μάρτυρες του Ιεχωβά τον Απρίλιο του 1951 έχασαν την περιουσία τους και στάλθηκαν στα βοοειδή αυτοκίνητα από τις δυτικές περιοχές της ΕΣΣΔ σε μόνιμη εξορία στη Σιβηρία, και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε αναζητήσεις, κατάσχεση των θρησκευτικών λογοτεχνία, τις διακρίσεις και τη φυλάκιση, επειδή ζουν από τις εντολές της Αγίας Γραφής.
Bejenaru, για παράδειγμα, οι γνωστές πληροφορίες σχετικά ότι το 1951 ο ίδιος και η οικογένειά του εκδιώχθηκαν από τη Μολδαβία στην περιοχή Τομσκ. Αργότερα δύο φορές καταδικάστηκε και πέρασε 8 χρόνια στη φυλακή για τους λόγους που ακολούθησε την εντολή του Χριστού: «Βάλτε το σπαθί σου στη θέση του: για όλα αυτά που παίρνουν σπαθί θα χαθούν με το σπαθί.» Λόγω των διακρίσεων είναι έξι φορές έπρεπε να μετεγκατασταθούν. Το 1982, βρέθηκε αντιμέτωπος με την έρευνα και την κατάσχεση των θρησκευτικών λογοτεχνία.
Έχοντας αναγνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους ως θύματα της πολιτικής καταστολής, η κυβέρνηση καταδίκασε τα «χρόνια της τρομοκρατίας που εξαπέλυσε από το Μπολσεβίκικο Κόμμα και το σοβιετικό καθεστώς εναντίον του κλήρου και των πιστών όλων των θρησκειών» και δεσμεύτηκε να «εξασφαλίσει πραγματικές εγγυήσεις του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί να βεβαιωθείτε ότι δεν συμβαίνει αυτό με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι.

11:31
εκπρόσωπος Novakov είπε ότι η αίτηση για την εξέταση των μαρτύρων που φυτεύτηκαν από εξτρεμιστικά έντυπα και άλλες απάτες, οργανωμένες ή χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, σύμφωνα με τις περιπτώσεις που επικαλείται το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην αγωγή της. Μάρτυρες ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου και είναι πρόθυμοι να καταθέσουν.

11:40
Novakov δήλωσε ότι τέσσερις μάρτυρες ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Το Δικαστήριο, χωρίς να προδικάζει τους ορισμούς των αναφορών αρχείου και ρωτά, είναι οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή εκεί. Novakov επιδιώκει να καλέσετε στην αίθουσα του δικαστηρίου άλλο 53 μάρτυρες της απάτης.

11:45
Ο δικηγόρος λέει Omelchenko εκτενή αναφορά για την ανάκτηση των αποδεικτικών στοιχείων τα δικαστήρια που επικαλείται το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε μια προσπάθεια να αποδείξει τις «εξτρεμισμού» Μάρτυρες του Ιεχωβά. Μια παρόμοια αίτηση είχε δηλώσει στο δικαστήριο της ουσίας, αλλά το δικαστήριο αρνήθηκε την ικανοποίησή του. Ως εκ τούτου, η καθής ζητεί, ωστόσο, το Court of Appeal ανάκτηση υλικών από τα πλοία είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως «εξτρεμιστικές». Μετά από όλα, δικαστικές αποφάσεις από μόνοι τους δεν είναι επιζήμια για την υπόθεση, όπως το Πρωτοδικείο διαπίστωσε, ενόψει του γεγονότος ότι το Διοικητικό Κέντρο δεν έχει συμμετάσχει στην αναθεώρηση.

11:50
Δικηγόρος Omelchenko Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος απαιτεί από το δικαστήριο να εξετάσει άμεσα όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Για παράδειγμα, δεδομένης της σοβαρότητας της υπόθεσης για την ελευθερία της θρησκείας σε όλη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Ανώτατο Δικαστήριο να ερευνήσει αμέσως για ποιους λόγους ήταν Μάρτυρας λογοτεχνία του Ιεχωβά ως εξτρεμιστική και αν αυτές είναι επαρκείς λόγοι για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ρωσίας. Δικαστήριο θα μπορούσε να διασφαλίσει ότι η βιβλιογραφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά υπάρχουν σημάδια της υποκίνησης σε μίσος ή εχθρότητα με τη μορφή με την οποία αναγνωρίζεται η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην απόφασή του της 28ης Ιουνίου 2011. Μια άλλη δεν έχει οριστεί κανένα δικαστήριο! (Σύμφωνα με την διέγερση του μίσους και της εχθρότητας, σύμφωνα με την Ολομέλεια, σιωπηρή καταστάσεις που δικαιολογούν τη γενοκτονία, την καταπίεση, τις απελάσεις, τη χρήση βίας εναντίον μελών της κάθε έθνος, φυλή ή θρησκεία. Όπως η Ολομέλεια, ακόμη και την κριτική των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή θρησκευτικές πρακτικές δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως εξτρεμισμό.)

11:55
Συνεχίζοντας να μιλήσει για την ανάγκη για τη διεξαγωγή αποδείξεων, ο δικηγόρος υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τη νέα διάταξη στο νόμο για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής δραστηριότητας η Αγία Γραφή και αποσπάσματα από αυτό δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό υλικό. Πρόσκληση υποβολής στοιχείων, το δικαστήριο μπορεί να βεβαιωθείτε ότι η λογοτεχνία των Μαρτύρων του Ιεχωβά πάντα με βάση την Αγία Γραφή, θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγαπούν τον Θεό και να αγαπάμε τον πλησίον του, και ενισχύει την πίστη στη Βίβλο. Όλα αυτά σημαίνει ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά λογοτεχνία αναγνωρίζονται ως «εξτρεμιστικές» κατά λάθος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για την απαγόρευση μιας ολόκληρης θρησκείας, στην οποία εκατοντάδες χιλιάδες των οπαδών στη Ρωσία.

11:59
Δεν επιτρέπεται προηγούμενες αναφορές, το δικαστήριο προσφέρει Zhenkovu δικηγόρος ανέγνωσε την αίτησή του.

12:00
Μικρή η γυναίκα αναζητά εμπειρογνώμονες ανάκριση (θεολόγους, γλωσσολόγους). Το δικαστήριο της πρωτοβάθμιο δικαστήριο αρνήθηκε κακώς αυτό. Εν τω μεταξύ, οι ειδικοί εξηγούν την ανάγκη για νόμιμες και εύλογες λύσεις. Έτσι, στον τομέα των θρησκευτικών μελετών εμπειρογνωμόνων θα μπορούσε να διευκρινίσει συγκεκριμένες έννοιες του Χριστιανισμού, τα οποία χρησιμοποιούνται για την ναύλωση μιας θρησκευτικής οργάνωσης, καθώς και το πώς οι δεδηλωμένους στόχους και τους στόχους των Μαρτύρων του Ιεχωβά να εφαρμοστεί στην πράξη. Είναι σημαντικό, ο θεολόγος θα μπορούσε να διευκρινίσει αν η έμφυτη πίστη στην αλήθεια της θρησκείας τους, μόνο για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ή είναι ένα χαρακτηριστικό της κάθε θρησκείας.

12:03
Η συμμετοχή των γλωσσολόγων είναι αναγκαία, διότι οι κατηγορίες του εξτρεμισμού που επιβάλλονται στους Μάρτυρες του Ιεχωβά – δεν λαμβάνονται από την πραγματική ζωή ή το σύνολο των παραβάσεων, αλλά μόνο vyuzheny των λειτουργικών κειμένων τους. ανάλυση κειμένου γίνεται μόνο γλωσσολόγοι.

12:04
Μικρή η γυναίκα λέει μια άλλη εφαρμογή – για την εισαγωγή νέων στοιχείων. Μιλάμε για γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την απόφαση της 20ης Απριλίου, – πράξεις βανδαλισμού και άλλα αδικήματα, που προκλήθηκε από την απόφαση. Οι εκδηλώσεις αυτές εμφανίζονται σε ένα βίντεο, και τα μικρά αναφορές η γυναίκα για την προβολή τους στην αίθουσα του δικαστηρίου.

12:07
Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλα αιτήματα, το Δικαστήριο κάλεσε τον εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης για να εκφράσουν τη γνώμη τους. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης αντιρρήσεις ως προς τη διαδικασία αναβολής κατά το βίντεο, κατά την εξέταση των μαρτύρων – θύματα των πολιτών πολιτικής καταπίεσης. Επιπλέον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά της απάτης ανάκριση μαρτύρων κατά τη διεξαγωγή των αποδείξεων από τα δικαστήρια. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης πιστεύει ότι η αναφορά που στοχεύουν στην αναθεώρηση τέθηκε σε ισχύ δικαστήριο αποφάσεις που, κατά τη γνώμη του, είναι απαράδεκτη. Βίντεο από το γεγονός της παραβίασης των δικαιωμάτων του εκπροσώπου των πολιτών του Υπουργείου Δικαιοσύνης θεωρεί neotnosimym απόδειξη.

12:15
Το δικαστήριο ανακοινώνει ένα διάλειμμα στη συνάντηση με την κίνηση.

12:25
Μετά την επιστροφή του από την αίθουσα σύσκεψης, το δικαστήριο αρνείται να ικανοποιήσει όλες τις αιτήσεις δήλωσε.

12:30
Manohina δικαστή αρχίζει την ουσία του.

12:45
Έχοντας θέσει τα επιχειρήματα της απαίτησης, η θέση του κατηγορουμένου, το δικαστήριο λέει την ουσία της απόφασης που εκδόθηκε 20 Απριλίου του 2017.

12:51
Το Δικαστήριο προχωρεί για να παραφράσω την προσφυγή που κατατέθηκε εξ ονόματος μιας θρησκευτικής οργάνωσης.

12:58
Μετά το τέλος της έκθεσης, το δικαστήριο του εναγομένου προσφέρεται να δώσει εξηγήσεις του. Ο πρώτος δικηγόρος μιλάει λίγο τη γυναίκα. πρώτη Zhenkova θέση είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει αποδείξεις για εξτρεμιστική δράση του διοικητικού κέντρου. Μικρή η σύζυγός αποσπάσματα από το πρωτόκολλο του δικαστηρίου της ουσίας. Το δικαστήριο: «Τι επιβεβαιώνεται ότι ο οργανισμός που πραγματοποιούνται εξτρεμιστική δραστηριότητα;». Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Η θρησκευτική οργάνωση δεν έχει λάβει αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό αυτής της δραστηριότητας …». Το Δικαστήριο καταλάβει, επίσης, στο πλαίσιο της διοικητικής ενάγοντα, αν η έκδοση των ανεπαρκών μέτρων μπορεί, ή ακόμα και η αδράνεια είναι ένα σημάδι του εξτρεμισμού; Το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε σχέση με το νόμο έπρεπε να παραδεχτεί – δεν εξτρεμισμός μπορεί παρά να είναι σκόπιμες ενέργειες.

13:04
Μικρή η γυναίκα, «Αν το διοικητικό κέντρο δεν υπέπεσε σε εξτρεμιστικές πράξεις, έχουμε έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να τακτοποιήσει τα πράγματα στο δικαστήριο και εάν κάθε μία από τις 395 τοπικές θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία δεσμευτεί εξτρεμιστικές ενέργειες; Η απάντηση είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης περιορίστηκε στο γεγονός ότι μόνο για 10 από αυτά είναι δικαστικές αποφάσεις, και από την άλλη δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Ένα φυσικό ερώτημα: αν το δικαστήριο δεν έχει αποδειχθεί ότι το διοικητικό κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία και τουλάχιστον 385 τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις, διαπράξει εξτρεμιστικές ενέργειες, γιατί το δικαστήριο τους βρήκε εξτρεμιστικών και εκκαθάριση;».

13:08
Από τα πρακτικά της συνεδριάσεως προκύπτει ότι το δικαστήριο ζήτησε ενάγων σαφή νομικά ζητήματα που είναι σημαντικά για την σωστή διευθέτηση της υπόθεσης. Το Δικαστήριο έλαβε τις απαντήσεις που εξτρεμισμού – είναι συγκεκριμένες δράσεις που αναφέρονται στο νόμο, και ότι το κέντρο διαχείρισης και περισσότερες από 300 τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις τέτοιες ενέργειες δεν διέπραξε. Αλλά η κρίση και το δικαστήριο αποφάσισε για κάποιο λόγο ακριβώς το αντίθετο – να αναγνωρίσει όλα τα 396 εξτρεμιστικές οργανώσεις και να εξαλείψει τους.
«Πώς είναι ότι ένα σεβαστό δικαστήριο; – αναφωνεί Zhenkov.- Θα σας αρέσει το κολέγιο, αυτό δεν θα πρέπει να προκαλέσει προβλήματα; Αν δεν υπάρχει εξτρεμιστικές δραστηριότητες, στη συνέχεια, γι ‘αυτό να αναγνωρίσει την εξτρεμιστική;! “

13:10
Μικρή η γυναίκα δίνει ένα παράδειγμα. Λέει ότι στη μελέτη βρήκαμε ότι στην Κριμαία των Μαρτύρων του Ιεχωβά για δεκαετίες ειρηνικής άσκησης των θρησκευτικών δραστηριοτήτων τους. Μόλις στο έδαφος της Ρωσίας και την εκτέλεση ρωσική νομοθεσία, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Κριμαία ζήτησε ρωσικό Υπουργείο Δικαιοσύνης για την καταγραφή 22 τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις τους. Και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αναγνωρίζοντας τη νομιμότητα της ύπαρξής τους και την εγκυρότητα των πεποιθήσεών τους, το 2015, για να εγγραφείτε. Έτσι, το κράτος έχει αναγνωρίσει ότι στη χερσόνησο της Κριμαίας είναι δυνατόν να πιστέψουμε στον Ιεχωβά Θεό, και γιατί η θρησκεία που ονομάζεται Μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν το δικαίωμα να υπάρχει και να λειτουργεί νόμιμα.
Και τι γίνεται στη συνέχεια; Λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα, χωρίς τη θέσπιση ενέργειές τους σημάδια εξτρεμισμού, αλλά υπό τις διαταγές του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα, το ίδιο υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο είναι να εγγραφείτε, προσέφυγε στο δικαστήριο να αναγνωρίσει εξτρεμιστικές οργανώσεις τους, και να πάρει από αυτούς όλα τα υπάρχοντά τους. Και το Ανώτατο Δικαστήριο, ακόμη και χωρίς τη συμμετοχή των εν λόγω οντοτήτων ανακοίνωσε εξτρεμιστικών και εκκαθάριση, και θα τους επιτρέψει να πάρει όλη την περιουσία.
«Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν ερωτήματα τόσο νομικά όσο και καθολική – λέει λίγο η γυναίκα – Γιατί οι πιστοί στην Κριμαία είναι η τιμωρία; Για ποιο συγκεκριμένες ενέργειες; Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά με την απόφαση αριθ. Αλλά μήπως μια τέτοια απόφαση μπορεί να είναι νόμιμο; “

13:15
δεύτερη θέση Zhenkova είναι ότι τα ευρήματα της μελέτης δικαστήριο δεν είναι κατάλληλες υπό τις περιστάσεις της διοικητικής υπόθεσης. Για παράδειγμα, στην απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει: «Όπως προκύπτει από τη νομολογία για τα τελευταία επτά χρόνια απαιτούνται ετησίως από το νόμο για να διαπιστώσει τα πραγματικά περιστατικά των εξτρεμιστικών δραστηριοτήτων του Οργανισμού …» Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε ακριβώς το αντίθετο. Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: «Διοικητική ενάγων στο δικαστήριο αναγνώρισε ότι τα γεγονότα δεν έχουν τεκμηριωθεί στις δράσεις άμεσα Διοικητικό Κέντρο εξτρεμιστικών δραστηριοτήτων, και το δικαστήριο λέει – εγκατεστημένο.»

13:20
Η τρίτη θέση Zhenkova: Πρωτοδικείο εσφαλμένα προσδιόρισε τις κατάλληλες συνθήκες για διοικητικές υποθέσεις. Μικρή η γυναίκα απαριθμεί μια σειρά από παραδείγματα.

13:30
Μικρή η σύζυγός αποσπάσματα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του εγγράφου: «Η αναγνώριση των υλικών πληροφοριών ομολογιακών Μάρτυρες εξτρεμιστικές του Ιεχωβά … επιβεβαιώνει … το γεγονός της παρουσίας σε αυτά απαγορευτικά επίθεση από την άποψη της Ρωσικής Ομοσπονδίας μεθόδους πεποίθηση έκφραση της αλήθειας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καν η αλήθεια των πεποιθήσεων, και την ερμηνεία των επιταγών που περιέχονται στην Αγία Γραφή. ”
Το χαρακτηριστικό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μικρή η γυναίκα εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά εκδόσεις «εξτρεμιστικές» βρέθηκαν πριν από οκτώ χρόνια. Και εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε ακόμη αριθμό απόφασης 11 της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που εξήγησε ότι τα δικαστήρια θα πρέπει να νοηθεί ως ρητορική μίσους ή το μίσος.
Μέχρι το 2011, μερικά δικαστήρια έχουν λανθασμένα πίστευαν ότι αν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά τη θρησκεία που ονομάζεται στη βιβλιογραφία η μόνη αληθινή, αυτό είναι ένα σημάδι της υποκίνησης σε μίσος, ως προσβολή για τις άλλες θρησκείες. Και αν στη βιβλιογραφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά λένε ότι η Τριάδα – αυτό δεν είναι μια βιβλική διδασκαλία, ότι μια τέτοια ερμηνεία της Βίβλου, ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με ορισμένους δικαστές, προκάλεσε το μίσος. Αλλά αυτό ήταν πριν από το 2011, μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο δεν εξήγησε ότι η κριτική των θρησκευτικών ενώσεων, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τις θρησκευτικές πρακτικές δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως πράξη με στόχο την υποκίνηση μίσους ή εχθρότητας. Χρειάστηκαν χρόνια για να πάρει όλα τα τελικά συνειδητοποίησα ότι εξετάζει μόνο τη θρησκεία τους, είναι αλήθεια, δεν τον εξτρεμισμό, αλλά ο κανόνας για τον πιστό.

13:45
Μικρή η γυναίκα εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι το Διοικητικό Κέντρο έχει αρνηθεί τη συμμετοχή σε δικαστικές υποθέσεις σχετικά με την αναγνώριση των εντύπων ως εξτρεμιστική. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πιστοί δεν γνωρίζουν καν, και τι έκανε αυτό ή εκείνο το βιβλίο ως εξτρεμιστική επειδή το δικαστήριο έκρινε ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ήταν αθώοι. Η ίδια θέση με πάγια νομολογία και το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας, με αποτέλεσμα το διοικητικό κέντρο δεν είχε κανένα δικαίωμα να συμμετέχουν σε, ούτε να τα επιχειρήματά του στο δικαστήριο ή να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Και τώρα το πρωτοβάθμιο δικαστήριο για κάποιο λόγο, να εφαρμόσει την αντίθετη προσέγγιση. Τώρα, το Δικαστήριο κρίνει ότι, βάσει των αποφάσεων αυτών μπορεί να εξαλειφθεί Διοικητικό Κέντρο.
«Αγαπητοί Δικαστήριο – λίγο η γυναίκα λέει – θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσει αυτή την αδικία. Το Ανώτατο Δικαστήριο, είναι σημαντικό να είναι συνεπής, είναι ένα μοντέλο για όλες τις ρωσικές δικαστήρια. “

13:50
Τέταρτη θέση Zhenkova – η διαφορά της απόφασης του δικαστηρίου. Μικρή η σύζυγός αποσπάσματα από την απόφαση του δικαστηρίου: «Σε αντίθεση με τα επιχειρήματα των οργανώσεων της αντιπολίτευσης τέτοια παρέμβαση είναι αναλογικό και αναγκαίο … καθώς διασφαλίζει την απομάκρυνση των παραβιάσεων των δικαιωμάτων, των ελευθεριών και των νόμιμων συμφερόντων των αόριστο αριθμό προσώπων, η πραγματική απειλή βλάβης του ατόμου, τη δημόσια υγεία, τη δημόσια τάξη, τη δημόσια ασφάλεια, τη δημόσια και το κράτος. “

13:52
«Αλλά, αγαπητέ δικαστήριο, ας δούμε τα γεγονότα και να δούμε κάποιον που απειλεί κάποιον που πονάει, – λέει Zhenkov.- διαπιστώθηκε ότι πάνω από τα 26 χρόνια των επίσημων δραστηριοτήτων των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία δεν έχει υποστεί καμία ζημιά στην κατάσταση στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ούτε ηθική στην κοινωνία. Δεν πράξεις βανδαλισμού εκ μέρους των Μαρτύρων του Ιεχωβά, δεν υπάρχει βία. Έτσι ώστε να υπάρχει βία, ούτε καν πράξεις διαμαρτυρίας! Αποδεικνύεται ότι η απειλή του δικαστηρίου έγραψε στην απόφασή της, είναι φανταστικό, τραβηγμένη. Αν ήταν πραγματικό, τότε για 26 χρόνια επίσημης ύπαρξης στη Ρωσία και 100 χρόνια ανεπίσημη, θα ήταν αλήθεια. Αλλά η απόφαση του δικαστηρίου δεν περιέχει κανένα στοιχείο της βλάβης από τις δραστηριότητές τους. Τι είδους απειλή για την κοινωνία και το κράτος μπορεί να είναι ένα ερώτημα αν πρόσφατα 31ης Μαΐου 2017, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο παρουσιάζει το Τάγμα των «Parental Δόξα» της οικογένειας των Μαρτύρων του Ιεχωβά; “

13:55
Από την άλλη πλευρά, λόγω της απόφασης του δικαστηρίου οι ίδιοι οι πιστοί έχουν υποβληθεί σε ουσιαστική παραβίαση των δικαιωμάτων τους. Μικρή η γυναίκα δίνει διάφορα στοιχεία για να το αποδείξει. Για παράδειγμα, το γεγονός των πιστών άρνηση να αντικαταστήσει τη στρατιωτική θητεία με την εναλλακτική θητεία, με βάση δικαστική απόφαση. Κλείνοντας την ομιλία του, λίγο η γυναίκα που συνδέονται με την υπόθεση αντίγραφα των πρακτικών και η ημερήσια διάταξη του σχεδίου προμήθειες από το γραφείο πρόσληψης.

13:56
Γυρίστε για να δώσει μια εξήγηση γίνεται εκπρόσωπος Toporov. Η πρώτη θέση της ομιλίας του επικεντρώθηκε στο άρθρο 310 του κώδικα CAS, σύμφωνα με την οποία «η απόφαση του δικαστηρίου της ουσίας υπόκειται σε άνευ όρων ακύρωση σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ατόμων που δεν συμμετέχουν στη διοικητική υπόθεση.»

14:00
Δικαστική απόφαση εξαλειφθεί η θρησκευτική οργάνωση «Μάρτυρες του Ιεχωβά Διοικητικό Κέντρο στη Ρωσία» και περιλαμβάνονται στη δομή της τοπικής θρησκευτικών οργανώσεων. Όλες αυτές οι τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις σαφώς αναφέρονται στην απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, και ότι η μεταφορά γίνεται μισό του κειμένου όλων των αποφάσεων. Ωστόσο, για να συμμετάσχουν στην αυλή των 395 οργανισμών που εμπλέκονται δεν ήταν.

14:20
Συμπεράσματα Το Πρωτοδικείο αντίθεση με το σύνολο της μακροπρόθεσμης πάγια νομολογία των περιπτώσεων κατά τις τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις, είπε ο Αχ. Ως απόδειξη, παραθέτει τον ορισμό που αναφέρεται η ρωσική Ανώτατο Δικαστήριο στην απόφασή του της 8ης Δεκεμβρίου 2009:
«Διοικητική Κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία και την τοπική θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά» Ταγκανρόγκ «είναι μια αυτόνομη οργάνωση, η οποία επιβεβαιώνεται και από την έγκριση της αναίρεσης πρωτοβάθμιο δικαστήριο αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου ενός διαγράμματος της δομής των Μαρτύρων του Ιεχωβά» Ταγκανρόγκ». Το ζήτημα των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων του Διοικητικού Κέντρου του Περιφερειακού Δικαστηρίου σχετικά με την παραπάνω δήλωση ο εισαγγελέας της περιφέρειας Ροστόφ δεν έχει επιλυθεί, την απόφαση του Περιφερειακού Δικαστηρίου Rostov on 11, Σεπτεμβρίου 2009 τοπική θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά «Ταγκανρόγκ» αναγνωρίστηκε ως εξτρεμιστικών και να εξαλειφθούν. ”
Στην περίπτωση αυτή, η απόφαση του δικαστηρίου είναι επιζήμια για την υπό κρίση υπόθεση, όπως εκδόθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη διοικητική εναγομένου. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η εκκαθάριση της τοπικής θρησκευτικής οργάνωσης, μέρος της δομής του διοικητικού κέντρου δεν θίγει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του τελευταίου, αφού αυτό οι τοπικές θρησκευτικές ενώσεις και το διοικητικό κέντρο είναι ανεξάρτητοι οργανισμοί. Το Πρωτοδικείο αγνόησε τα αποδεικτικά στοιχεία που οδήγησαν την εσφαλμένη χρήση του ουσιαστικού τους δίκαιο κατά τη λήψη αποφάσεων.

14:24
Η ανωτέρω επιχειρηματολογία υποστηρίζει το δεύτερο σημείο Topo: απόφαση του δικαστηρίου υπόκειται σε ακύρωση εξαιτίας της εσφαλμένης εφαρμογής του ουσιαστικού δικαίου. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αναγνώριση των δομικών μονάδων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης διοικητικών εναγομένου, των οποίων οι ενέργειες που πρέπει να απαντήσει, το δικαστήριο έκανε μια λανθασμένη εφαρμογή του ουσιαστικού δικαίου, να εφαρμόσει το νόμο, να μην εφαρμοστεί, δηλαδή, οι νόμοι «για τα πολιτικά κόμματα», «Περί Δημοσίων Σύλλογοι». Το δικαστήριο έδωσε μια εσφαλμένη ερμηνεία του νόμου «για την ελευθερία της συνείδησης και των θρησκευτικών ενώσεων» και «για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής δραστηριότητας» CAS Ρωσική Ομοσπονδία, συμπεριλαμβανομένων χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι νομικές θέσεις που περιέχονται στις αποφάσεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Ολομέλειας των RF Ενόπλων Δυνάμεων και του Προεδρείου του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσίας.

14:32
Η τρίτη παρουσίαση θέση Toporova είναι ότι η απόφαση πρέπει να ακυρωθεί λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων για τις περιστάσεις καθορίζονται από το δικαστήριο δίκη.

14:35 Ως παράδειγμα της αποτυχίας να αποδείξει τις περιστάσεις που καθορίζονται στην απόφαση του δικαστηρίου, τα αποσπάσματα τσεκούρι από την απόφαση προκύπτει ότι η Διοικητική Κέντρο συμμετείχε στη χρηματοδότηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, η οποία αναγνωρίζονται ως εξτρεμιστική. Το γεγονός αυτό είναι να αποδειχθεί αν το εξτρεμιστικό χαρακτήρα του διοικητικού κέντρου. Ωστόσο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν παρέχει στο δικαστήριο (όπως προτείνεται από την Ax, σκόπιμα!) Σχετικές συμβάσεις δωρεές και τις αποφάσεις του Διοικητικού Κέντρου για τη δωρεά, από την οποία προκύπτει ότι η δωρεά των πόρων σε αυτούς τους οργανισμούς πραγματοποιήθηκε, πρώτα απ ‘όλα, λίγα χρόνια πριν από την αναγνώριση των εξτρεμιστικών τους και, η δεύτερη είναι σαφώς καθορισμένους στόχους: την κατασκευή των κτιρίων λατρείας, στα θύματα των φυσικών καταστροφών, οι πληρωμές κοινής ωφέλειας και να εκτελέσει άλλες υποχρεώσεις προς το κράτος. Όλες αυτές οι συμβάσεις και αποφάσεις μεταφέρθηκαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διοικητικό Κέντρο κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, πριν από την εφαρμογή στο δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

14:45
Δίνει εξηγήσεις στο δικαστήριο εκπρόσωπο Nowak. Και η πρώτη σκέψη του είναι ότι οι περιστάσεις που επικαλείται το Δικαστήριο που σχετίζονται με τις διοικητικές παραβάσεις, δεν έχουν καμία δύναμη επιζήμια για την υπόθεση.

14:54
Novakov δείχνει την ακολουθία των καρέ του βίντεο δοκιμής δείχνουν σαφώς ότι εξτρεμιστικά έντυπα των Μαρτύρων του Ιεχωβά είχαν φυτευτεί. Φέρνει στο δικαστήριο και άλλα φοβερά στοιχεία για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία. Όλες αυτές οι δόλιες περιπτώσεις βρίσκονται στην καρδιά του θέματος.

15:10
Novakov επέστησε την προσοχή στην παράγραφο 34 του αριθμού Ψήφισμα 16 της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 15 Ιουνίου, 2010. Ολομέλεια εξήγησε ότι «νέα δεδομένα» (δηλαδή, τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν κατά τους 12 μήνες μετά την έκδοση της προειδοποίησης) δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως τις παραβιάσεις που αποκαλύφθηκαν μετά την προειδοποίηση, αλλά επιτρέπονται στα υλικά που διανέμονται νωρίτερα αυτή την προειδοποίηση. Novakov σημειώνει ότι το Πρωτοδικείο δεν έδωσε καμία εκτίμηση για το γεγονός ότι, αν και αυτές οι προειδοποιήσεις και γίνεται μετά τις 2 Μαρτίου, το 2016, αλλά ανακοινώθηκε σε σχέση με τα γεγονότα «έγινε» πριν από την έκδοση της προειδοποίησης του γραφείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γενικού Εισαγγελέα στο Voronezh, σε Snezhnogorsk, Σταυρούπολης.

15:24
Η εξήγηση αρχίζει να υποστηρίξει Omelchenko. Σε απάντηση στο αίτημα του Δικαστηρίου να μην επαναλάβει την εξήγηση των συναδέλφων του, Omelchenko δυνατά και καθαρά την πρόθεσή της να επικεντρωθεί στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

15:25
Omelchenko παρατηρεί ότι υπάρχει παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη κατοχυρώνεται από το άρθρο. 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης.

15:29
Omelchenko υποστηρίζει πειστικά ότι το δικαστήριο αναγνώρισε επίσης την παραβίαση της απαγόρευσης είναι πολιτικά υποκινούμενες διώξεις που απορρέουν από το άρθρο. 18 της Σύμβασης, σε συνδυασμό με το άρθρο. Art. 9 και 6 της Σύμβασης. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με την απόφασή του στην υπόθεση, «Merabishvili κατά της Γεωργίας» δείχνει τα πιο εμφανή σημάδια της πολιτικής καταπίεσης: όταν οι δημόσιες αρχές σαφώς αντισταθεί τις επανειλημμένες εκκλήσεις της προσφεύγουσας, το κοινό και ακόμη και μερικά ανώτερα κυβερνητικά στελέχη για την αντικειμενική και εμπεριστατωμένη έρευνα, μπορεί να υποστηριχθεί ότι το ισχύον η προσφεύγουσα μέτρα δεν αποτελούν μέσο για την νόμιμη απάντηση στην συμπεριφορά του, αλλά ένα μέσο για την πολιτική δίωξη. Αυτό είναι ό, τι συμβαίνει με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία.

15:35
Omelchenko δείχνει ότι υπήρξε παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία της θρησκείας, της έκφρασης και του συνεταιρίζεσθαι, όπως κατοχυρώνονται από το άρθρο. Art. 9, 10, 11 της Σύμβασης. Για παράδειγμα, επέστησε την προσοχή στην απαίτηση του διεθνούς δικαίου που η κρατική παρέμβαση πρέπει να προβλέπονται από το νόμο. Ειδικότερα, ο νόμος πρέπει να είναι συγκεκριμένες και να προβλέψουν την εφαρμογή της. Omelchenko στις υλικό της δικογραφίας προκύπτει ότι η χρήση των Μαρτύρων του αντι-εξτρεμιστικές νομοθεσία του Ιεχωβά είναι αβέβαιη και απρόβλεπτη.

15:40
Το διεθνές δίκαιο ορίζει ότι η κρατική παρέμβαση που επιδιώκει έναν θεμιτό σκοπό και ήταν αναγκαία σε μια δημοκρατική κοινωνία. Omelchenko σημειώνει ότι η ιστορία 100 ετών δεν καταγράφεται καμία εξτρεμιστικές εκδηλώσεις από την πλευρά των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Όμως, μετά την απόφαση αυτή, ένας τεράστιος αριθμός των πιστών που υπέστη αβάσιμες παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

15:45
Ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Κέντρου Kalin δέχθηκε την προσφυγή και να εξηγήσει τους δικηγόρους. Το δικαίωμα να παρουσιάσει την υπόθεσή του μεταφέρθηκε στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μπορίσοβα.

15:50
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί ότι μια δικαστική απόφαση για την απαγόρευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν νόμιμη και δικαιολογημένη. Ο Μπορίσοφ αναφέρει ότι κάθε θρησκεία έχει το δικαίωμα να διαδώσει τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές τους, όμως, η διατύπωση δεν θα πρέπει να προσβάλλουν τους οπαδούς των άλλων θρησκειών.

16:00
Μπορίσοφ οδηγεί τα γεγονότα της αλληλεπίδρασης του Διοικητικού Κέντρου και των τοπικών θρησκευτικών οργανώσεων. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, θα πρέπει να οδηγούν σε μια ενιαία δομή, την ακεραιότητα και την ταυτότητα των θρησκευτικών οργανώσεων.

16:19
Κλείνοντας την ομιλία του, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης ζήτησε από την απόφαση του δικαστηρίου να γίνει δεκτή και η αίτηση αναιρέσεως απορρίφθηκε.

16:20
Ερωτήσεις από το δικαστήριο να τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης όχι. Το Δικαστήριο προχωρεί για να μελετήσει την υπόθεση υλικά. Οι εκπρόσωποι των κατηγορουμένων ζήτησε να ανακοινώσει τον αριθμό της υπόθεσης, αλλά ο δικαστής Manohina αντιτάχθηκε σθεναρά: «Δεν έχουμε αυτό το πράγμα χθες. Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Και με όλα αυτά τα έγγραφα γνωστό. “

16:29
Κρίθηκε το διάλειμμα 20 λεπτών με τα πόδια.

16:50
Μετά το διάλειμμα, το δικαστήριο ερωτά τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να εκφράσουν τη γνώμη τους σχετικά με την ανακοίνωση της υπόθεσης, η οποία ζητά από τον εναγόμενο. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιρρήσεις. Δικαστήριο αποφασίσει να διαβάσετε μερικές από τις δηλώσεις του φακέλου της υπόθεσης.

16:54
Το δικαστήριο ανέγνωσε τα συμπεράσματα της νομικής έκθεσης των εμπειρογνωμόνων, η οποία αναλύει τους κανόνες της αντι-εξτρεμιστικών νομοθεσία, δηλαδή, η έννοια της «δομικής μονάδας» σε σχέση με θρησκευτικές οργανώσεις. Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν οι εμπειρογνώμονες, συνίσταται στο γεγονός ότι, από την άποψη του νόμου, οι τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις δεν μπορεί να αποδοθεί στην δομική μονάδα των κεντρικών οργανισμών.

17:00
Αυτό αποκαλύπτεται σε δημόσια δήλωση του διοικητικού κέντρου, απλώστε το Φεβρουάριο το 2017. Αποκαλύπτεται θρησκευτικές μελέτες εμπειρογνωμόνων βοήθεια των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

17:20
Novakov επιλεκτικά εκπρόσωπος επέστησε την προσοχή του δικαστηρίου στο υλικό της υπόθεσης στις 38η και 39η τόμους της υπόθεσης. Τα έγγραφα δείχνουν ψευδείς κατηγορίες της «εξτρεμισμού» εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Για παράδειγμα, στην περίπτωση ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα εγγράφων, στα οποία οι άνθρωποι που μίλησαν «μάρτυρας» κατά της έκθεσης πιστών που έδωσε μαρτυρία εναντίον των πιστών υπό την πίεση των οργάνων επιβολής του νόμου, χωρίς προειδοποίηση σχετικά με την ευθύνη για την εν γνώσει του ψευδή καταγγελία.

17:27
Δικαστήριο στρέφεται προς συζήτηση. Η πρώτη μιλάει λίγο τη γυναίκα.

17:30
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Πολλοί άνθρωποι θα κρίνουν για το σύνολο του συστήματος δικαιοσύνης πέρα από τα τείχη του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τα εκατομμύρια των πολιτών σε όλο τον κόσμο για την σημερινή απόφαση στη σύγχρονη Ρωσία – για τη δικαιοσύνη του, την αμεροληψία και την ανεξαρτησία της από οποιαδήποτε επιρροή προσώπων και των δημόσιων αρχών . Γιατί; Επειδή οι οργανώσεις κρίνονται σήμερα, ανήκουν στην θρησκεία γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η θρησκεία είναι γνωστή για τους οπαδούς της, προσπαθούν να ζήσουν σύμφωνα με τις εντολές του Ιησού Χριστού, στην Αγία Γραφή. Είναι σε καμία περίπτωση να μην πάρουν τα όπλα, να μην παρεμβαίνει στην πολιτική, δεν έχει ως στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης, προσπαθώντας να δείξει την αγάπη σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τη θρησκεία, την εθνικότητα ή την κοινωνική θέση. Alien σε όλους ότι ο νόμος «Περί Καταπολέμηση της δραστηριότητας εξτρεμιστικών» ονομάζεται εξτρεμισμό τους.

17:31
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Όλα τα πολιτισμένα έθνη του κόσμου αγωνίζονται κατά του εξτρεμισμού, επειδή είναι καλά κατανοητή η ουσία αυτού του φαινομένου και τους κινδύνους της. Αλλά καμία χώρα στον κόσμο των Μαρτύρων του Ιεχωβά δεν ισοδυναμούν με τους εξτρεμιστές. Και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σε όλο τον κόσμο πρεσβεύουν το ίδιο δόγμα, που βασίζεται στην Αγία Γραφή. Σε κάθε χώρα του κόσμου, αυτοί οι Χριστιανοί λατρεύουν τον Ιεχωβά Θεό, σε οποιαδήποτε χώρα, ένα πρότυπο γι ‘αυτούς είναι ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος δεν έκανε τίποτα, αλλά καλό. Μάρτυρες του Ιεχωβά οπουδήποτε στον κόσμο είναι μια πηγή της σοφίας, την ίδια Αγία Γραφή. Ως εκ τούτου, εάν στη συμπεριφορά, λόγια και τις πράξεις πρόδηλη εξτρεμισμό τους, θα έχουν δει σε όλο τον κόσμο. Αλλά οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σε όλο τον κόσμο δεν έχουν τη φήμη των εξτρεμιστών. Και στη χώρα μας δεν έχουν τέτοια φήμη.

17:33
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Ναι, στη χώρα μας, οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές εμπειρίες για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ωστόσο, καθώς και εκπρόσωποι άλλων θρησκειών. Ο ίδιος ο Θεός έχει δώσει στους ανθρώπους την ελευθερία της επιλογής. Και σύμφωνα με τους νόμους μας πρέπει να σεβόμαστε την επιλογή του άλλου ατόμου. Κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και να τηρούν αυστηρά τα βιβλικά πρότυπα της ηθικής. Κάποιος μπορεί να μην αρέσει ενεργό κήρυγμά τους. Κάποιος μπορεί να διαφωνούν με τον τρόπο που οι Μάρτυρες του Ιεχωβά κατανοούν την Αγία Γραφή. Αλλά κανένας από τους ανθρώπους, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν κάνουν παρέα με τους εξτρεμιστές. Η ιστορία των Μαρτύρων του Ιεχωβά έχει αποδειχθεί ότι ο εξτρεμισμός και Πρακτικές των Μαρτύρων του Ιεχωβά – είναι απολύτως ασύμβατες έννοιες.

17:35
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Γιατί, λοιπόν, το Πρωτοδικείο 20, Απρίλη, 2017 γίνεται αυτή η άνευ προηγουμένου για την απόφαση σύγχρονης Ρωσίας – αμέσως απαγόρευε την ύπαρξη όλων των νομικών προσώπων των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, και υπήρχαν 396; Ένας λόγος – η λανθασμένη χρήση των αντι-εξτρεμιστικές νομοθεσία. Ακόμη και ο διακεκριμένος εκπρόσωπος του Υπουργείου σήμερα αναφέρεται εσφαλμένα το νόμο, «την ανωτερότητα μιας θρησκείας έναντι κάποιου άλλου.» Στην πραγματικότητα, σε μια τέτοια δεν υπάρχει νόμος. Υπάρχει προώθηση της ανθρώπινης ανωτερότητας πάνω από τον άνθρωπο με το επιχείρημα της θρησκείας.

17:38
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Είμαι στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο έχει ήδη πει, και θέλω να επαναλάβω εδώ ότι αυτό που συνέβη στην ιστορία του κράτους μας μόνο μία φορά – λίγο μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση. Το 1918, με βάση την απόφαση του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Λαού όλων των θρησκευτικών οργανώσεων στερήθηκαν το δικαίωμα των νομικών προσώπων, όλες οι ορθόδοξες εκκλησίες και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των θρησκευτικών οργανώσεων κατασχέθηκαν. Οι δράσεις αυτές είναι το κράτος αναγνωρίζεται λάθος του. Αλλά για κάποιο λόγο τώρα, 100 χρόνια αργότερα, το Πρωτοδικείο επαναλαμβάνει αυτό το λάθος, αλλά τώρα οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.

17:39
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Πραγματικότητα αποκατάσταση των χιλιάδων Μαρτύρων του Ιεχωβά στη χώρα μας ως θύματα της πολιτικής καταπίεσης δείχνει ότι η δικαστική λάθη στο παρελθόν ήταν ακριβά τα εκατομμύρια των αθώων πολιτών της χώρας μας. Εσείς, αγαπητέ δικαστήριο, υπάρχει η δυνατότητα, και οι δυνάμεις σήμερα για να διορθώσει ένα δικαστικής πλάνης, να ακυρώσει την απόφαση του δικαστηρίου της ουσίας.

17:40
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Μπορεί να υπάρξει μια νόμιμη δικαστική απόφαση, η οποία εξαλείφει 395 τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις, χωρίς τη συμμετοχή τους, ούτε καν δίνοντάς τους την ευκαιρία να ακουστούν και να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο δικαστήριο; Μπορεί να υπάρξει μια νόμιμη απόφαση να αναγνωρίσει τις εξτρεμιστικές οντοτήτων, στις δράσεις που δεν έχουν σημάδια εξτρεμισμού; Μπορεί να υπάρξει μια νομική απόφαση, οι συνέπειες των οποίων μεταφράζονται σε πράξεις βίας, βανδαλισμών, το μίσος τους ανθρώπους, που μέχρι πρόσφατα αντιμετωπίζονταν tolerantly, αλλά τώρα με το μίσος, επειδή η Ρωσική Ομοσπονδία Ανώτατο Δικαστήριο έθεσε εκτός νόμου;

17:42
Συνοψίζοντας τη συζήτηση, ο δικηγόρος λίγο η γυναίκα: «Φυσικά, ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να έχουν την άποψή τους σε σχέση με οποιοδήποτε θρησκευτικό δόγμα ή θρησκεία γενικότερα. Αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το νόμο για να καταδιώξει τους διαφωνούντες. Αυτή η δίωξη για την πίστη μπορούμε είτε να σταματήσει, να ακυρώσει την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ή ανάφλεξη αν μείνει στη θέση του. Ας συνείδησή σου, αγαπητέ δικαστής, θα σας πει πώς να ενεργήσει. “

17:42
Η συζήτηση αρχίζει εκπρόσωπος τσεκούρι.

Ο εκπρόσωπος της Ax: Είναι δυνατόν να εξαλειφθεί η ρωσική νομική οντότητα στο δικαστήριο χωρίς αυτόν; Δηλαδή χωρίς τη συμμετοχή του ατόμου ως κατηγορούμενος; Είναι αλήθεια αυτό; Νομική; Το Πρωτοδικείο αναφέρει ότι είναι δυνατόν. Τι είναι αλήθεια και απολύτως νόμιμα. Ναι, όχι ένα, αλλά μόνο 395 μονομιάς. Και τι λέει ο νόμος; Και τι κάνει την κοινή λογική; Και αυτό σας λέει η συνείδηση; Ο νόμος λέει ότι η εκκαθάριση του νομικού προσώπου στο δικαστήριο είναι δυνατή μόνον εάν το πρόσωπο που έφερε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος, αφού έλυσε το πρόβλημα της ύπαρξης του ατόμου αυτού. Ο νόμος λέει ότι αν το δικαστήριο αποφασίσει την υπόθεση χωρίς τη συμμετοχή της αιτίας της υπό εκκαθάριση νομικού προσώπου, η απόφαση υπόκειται σε άνευ όρων ακύρωση. Γιατί; Παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα για δίκαιη δίκη, τη δικαστική προστασία.

17:43
Ο εκπρόσωπος της Ax: Τι μας λέει η κοινή λογική; Είναι σαφές ότι, εάν κρίνουμε, έχετε το δικαίωμα να συμμετέχουν τουλάχιστον στη δίκη, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους με κάθε νόμιμο μέσο. Σε αντίθετη περίπτωση, αποδεικνύεται στη ρωσική παροιμία: «Χωρίς εμένα, μου παντρεύτηκε.» Τέλος, σας λέει η συνείδηση; Μια συνείδηση ​​λέει, ότι κάθε δικαστήριο χωρίς τη συμμετοχή ενός δικαστή και θέλουν να εξαλείψουν αυτήν την άδικη δίκη. Ο Ιησούς κρίθηκε και καταδικάστηκε το Σανχεντρίν – το εβραϊκό Ανώτατο Δικαστήριο. Ήταν μια άδικη δίκη. Παράνομη. Αλλά ακόμα και ο ίδιος δεν τόλμησε να κρίνει τον Ιησού χωρίς τη συμμετοχή του. Ένα Πρωτοδικείο αποφάσισε να το πράξει.

17:45
Ο εκπρόσωπος της Ax: Μπροστά μας είναι μια απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου της εκκαθάρισης του Διοικητικού Κέντρου και 395 άλλα νομικά πρόσωπα – η τοπική θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Όμως, καμία από τις τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις δεν ήταν να προσελκύσει τη συμμετοχή στην υπόθεση, δεν ενήργησε ούτε ο εναγόμενος ούτε ο ενδιαφερόμενος. Είστε εξοικειωμένοι με αυτές τις δικαστικές αποφάσεις; Είμαι στην πράξη μου δεν πληρούνται. Ακόμη και τα συνδικάτα δεν είναι νομικά πρόσωπα, στην περίπτωση της υπόθεσης στο δικαστήριο να απαγορεύσει τις δραστηριότητές τους, ο νόμος υποχρεώνει να αναζητήσει σε διαφορετικές τοποθεσίες, να δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με τη δικαστική υπόθεση σχετικά με τις επίσημες ιστοσελίδες των δικαστηρίων και των κρατικών φορέων. Για τι; Για να διασφαλιστεί ότι μια τέτοια ένωση το δικαίωμα των πολιτών για δικαστική προστασία. Και έχουμε 395 εγγεγραμμένοι κρατικών οντοτήτων. Επιπλέον, υπέβαλαν επίσημες δηλώσεις στο δικαστήριο να παρέμβει. Ωστόσο, όλες οι δηλώσεις, και στη συνέχεια οι εκκλήσεις με στόχο να ενώσει την υπόθεση και να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, να υπερασπιστεί το καλό όνομα του, για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να υπάρχουν, απορρίφθηκαν από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο με μία μόνο φράση καθήκον: «Τα δικαιώματά σας δεν επηρεάζονται!» Πώς μπορεί αυτό να γίνει κατανοητό; τα δικαιώματά τους «δεν επηρεάζεται», αλλά αποβάλλονται από το δικαστήριο ως εξτρεμιστική, απαγορεύονται οι δραστηριότητές τους, αλλά «τα δικαιώματα δεν θίγονται.» Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Νομιμότητα; Συνείδηση; Η απόφαση του δικαστηρίου δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει ούτε να δεχθεί. Αλλά αυτό το τερατώδες λάθος μπορεί ακόμη να διορθωθούν. Και εσείς, αγαπητοί δικαστήριο μπορεί να κάνει σήμερα.

17:47
Ο εκπρόσωπος της Ax: Ο εξτρεμισμός Μάρτυρες του εξτρεμισμού παραμένει στα χαρτιά, ζωγραφισμένα εξτρεμισμού, εικονική, τραβηγμένη. Στην περίπτωση αυτή, τίθεται ένα φυσικό ερώτημα: αν ο εξτρεμισμός είναι χωρίς συνέπειες; Θα μπορούσε να είναι ότι κάποιος πραγματοποιεί εξτρεμιστική δραστηριότητα, αλλά όχι θύματα υπάρχουν, οι συνέπειες της μη; Μπορεί να υπάρξει εξτρεμισμού, με τη μορφή της αδράνειας; Το Πρωτοδικείο διαπιστώνει ότι μπορεί. Ρωσική νομοθεσία και η κοινή λογική δείχνει το αντίθετο.

17:48
Ο εκπρόσωπος της Ax: Εσείς, αγαπητέ δικαστήριο, ότι είστε εδώ και τώρα μπορεί να εξαλείψει αυτή την αδικία και άδικο για τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ρώσων πολιτών, για την αποκατάσταση της καλής τους όνομα, για να ενισχύσει την αξιοπιστία του νόμου για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού, δείχνει σαφώς τη διαφορά μεταξύ αυτών των εξτρεμιστών και των εξτρεμιστών, ζωγραφισμένα σε χαρτί. Ελπίζουμε ότι το δικαστήριο έχει το θάρρος να το κάνει και να κάνει δίκαιη και αμερόληπτη αποφάσεις με βάση το νόμο και το δώρο του Θεού – την ανθρώπινη συνείδηση.

17:50
Απόδοση στο αντιπροσωπευτικό υπομνήματα Novakova. Ο εκπρόσωπος επικεντρώθηκε στην ανάλυση της λεγόμενης «νέα δεδομένα» εξτρεμιστική δραστηριότητα, η οποία κατά τους ισχυρισμούς σημειώθηκε κατά το έτος μετά την έκδοση της προειδοποίησης. Αυτά τα «γεγονότα» ήταν σαφώς στημένα.

17:54
Τα δικαστήρια προχώρησαν από το τεκμήριο της ενοχής των τοπικών θρησκευτικών οργανώσεων, δήλωσε ο Νόβακ. Έτσι, αν στο κτίριο υπηρεσία εκεί απαγορεύεται βιβλία, οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν αποκλειστικά στην παραδοχή ότι το βιβλίο ανήκει στην οργάνωση.

17:58
ομιλία του Νόβακ θέτει το ερώτημα αν το δόγμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά που αναφέρονται στο ομοσπονδιακό νόμο «για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής δραστηριότητας» σημάδια εξτρεμισμού, και καλεί το αν θα πραγματοποιήσει εξτρεμιστικές δραστηριότητες; Μήπως το Διοικητικό Κέντρο για την εκτέλεση εξτρεμιστικές δραστηριότητες; Σκηνοθεσία σε αυτό το δόγμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά;

Novakov δείχνει ότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει όχι μόνο η υποκειμενική πλευρά της εξτρεμιστικής δραστηριότητας Διοικητικό Κέντρο (πρόθεση, στόχος), αλλά δεν υπάρχει καν ο στόχος πλευρά (δηλώσεις προθέσεων, τις κλήσεις, συγκεκριμένες δράσεις).

18:03
Novak ενάγων ζητεί εξτρεμιστές φιλειρηνικών πολιτών. Ο Χίτλερ κατά τη στιγμή ορκίστηκε να καταστρέψει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά για την άρνηση επίδειξης του εξτρεμισμού, και το Υπουργείο Δικαιοσύνης σήμερα ζητά να κρεμάσει Μάρτυρες εξτρεμιστικές ετικέτα του Ιεχωβά. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα ταπεινώνεται Μάρτυρες του Ιεχωβά, καθώς κατηγορούνται για ψέματα. Εμείς δεν κάνουμε και δεν μπορεί να είναι ένας λόγος να μην εμπιστεύονται τα μέλη της τοπικής θρησκευτικής οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά, φέρνοντας σε διοικητική ευθύνη, ο ισχυρισμός αυτός δεν διανέμεται εξτρεμιστικών υλικών, αλλά έπεσαν θύματα της απάτης. Πιστεύουμε ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, όχι μόνο επειδή προβλέπεται εκατό τοις εκατό απόδειξη της απάτης, αλλά και επειδή είναι εξαιρετικά ηθική τους ανθρώπους που ζουν σε αρμονία με τη βιβλική εντολή: «Σε ό, τι θέλουμε να συμπεριφερόμαστε έντιμα». Οι χρεώσεις της που βρίσκεται απάνθρωπη Μάρτυρες. έχουν φυσιολογικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε σχέση με Μάρτυρες του Ιεχωβά. Μελέτες έχουν καθιερωθεί: Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά λέει την αλήθεια, η οποία είναι απολύτως φυσικό γι ‘αυτούς.

18:07
Novakov: Από το επιχείρημα της προσφεύγουσας ότι ο καθένας, και αυτό συμβαίνει σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να έρθει στον τόπο, όπου η λατρεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, για να ζητήσει ή να πάρετε τη λογοτεχνία από FSEM. Αλλά αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι οι πληροφορίες αυτές, ούτε η FSB, ούτε οι εργαζόμενοι CPE για κάποιο λόγο δεν μπορούν να παρέχουν τεκμηριωμένη απόδειξη της εν λόγω μεταβίβασης (σε βίντεο και ήχου). Δεν υπάρχουν κρυφές ήχου και εγγραφή βίντεο, που απεικονίζουν αυτό, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία προέβη σε ORM και μπορεί να παράγει μια κρυφή καταγραφή των σχετικών στοιχείων, αν ήταν. Κατά την επ ‘ακροατηρίου συζήτηση, διαπιστώθηκε απουσία αποδεικτικών στοιχείων των αντικειμενικών διοικητικού καθορισμού ενάγοντα ή άλλα τεκμηριωμένα στοιχεία της μετάδοσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά λογοτεχνίας από FSEM, για παράδειγμα, στο βίντεο.

18:09
Novak Ωστόσο, το διοικητικό κέντρο είναι έτοιμο να παρέχει έναν πλούτο των τεκμηριωμένων και τεκμηριωμένα στοιχεία για το αντίθετο. Η επίθεση σε Μάρτυρες του Ιεχωβά με τη μορφή της αναγνώρισης των θρησκευτικών ενώσεων ως εξτρεμιστική εντελώς άδικο. Ως εκ τούτου, θα ζητήσει από το δικαστήριο να κάνει μια δίκαιη έκβαση της προσφυγής της υπόθεσης: για την πρόληψη της «δικαστική δολοφονία» του δικαιώματος στην ελευθερία της συνείδησης και της θρησκείας για εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς Ρώσους πολίτες.

18:11
Με την τελική ομιλία του στη συζήτηση στη δικηγόρο υπέρ Omelchenko.

Δικηγόρος Omelchenko: Αγαπητοί δικαστήριο! Αγαπητοί συμμετέχοντες στη διαδικασία! Μιλώντας για το θέμα αυτό, έχω επανειλημμένα έκκληση προς τις έγκυρες πηγές του δικαίου. Η διατήρηση της θέσης της, επεσήμανα ότι οι απαιτήσεις του ρωσικού Υπουργείου Δικαιοσύνης παραβίασε το βασικό νόμο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τις διατάξεις του περί Προστασίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών, στο Διεθνές Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα.

18:13
Δικηγόρος Omelchenko: Αλλά θα ήθελα επίσης να επιστήσω την προσοχή στην ύπαρξη του νόμου, η οποία είναι πάνω από αυτό. Στις δημοκρατικές χώρες, ο νόμος αυτός δίνεται μια ιδιαίτερη θέση. Έτσι, μέρος της σύγχρονης νομική θεωρία της αγγλο-αμερικανικής νομοθεσίας για σχεδόν τρία εκατό χρόνια, είναι το αξίωμα του William Blackstone, «Ο νόμος της φύσης, η οποία είναι η ίδια ηλικία της ανθρωπότητας και υπαγορεύουν στον Θεό τον ίδιο, φυσικά, ανώτερη σε όλους τους άλλους σε αναγκαστική εκτέλεση. Είναι υποχρεωτική παντού στη γη, σε όλες τις χώρες και ανά πάσα στιγμή: αν ανθρώπινους νόμους που έρχονται σε αντίθεση, χάνουν τη δύναμή τους “. Εκτός από τη φύση του νόμου – άγραφος νόμος του Θεού, υπάρχει επίσης «ο νόμος της αποκάλυψης» στο νόμο της Γραφής του Θεού: «Σε αυτούς τους δύο πυλώνες, σχετικά με το νόμο της φύσης και την αποκάλυψη του νόμου, με βάση όλους τους ανθρώπινους νόμους? ότι είναι, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ανθρώπινους νόμους τους έρχονται σε αντίθεση. “

18:14
Δικηγόρος Omelchenko: Την ανάγκη να υπακούσει το νόμο της φύσης, όπως δείχνει η ιστορία, μπορούμε να ξεχάσουμε το πρόσωπο με τη δύναμη, σε ολοκληρωτικά κράτη. Για παράδειγμα, στη ναζιστική Γερμανία, πολλοί αξιωματούχοι πίστευαν ότι ήταν ακριβώς μετά από το δίκαιο της χώρας τους. Αυτή είναι η θέση που κατέχει στις δίκες της Νυρεμβέργης. Ωστόσο, το δικαστήριο προχώρησε από το γενικό καθήκον του κάθε ατόμου να υπακούσει το νόμο της φύσης, τους νόμους της ανθρωπότητας, το νόμο της συνείδησης. Ο νόμος αυτός αποτελεί θεμελιώδη πηγή του διεθνούς δικαίου. Αλλά επειδή είχε ξεχαστεί στη ναζιστική Γερμανία, έπρεπε να γίνει υπενθύμιση μέσω των αρχών – αρχές της Νυρεμβέργης. Η πρώτη: «Κάθε πρόσωπο που διαπράττει μια πράξη η οποία αποτελεί, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, ένα έγκλημα είναι υπεύθυνος γι ‘αυτό και τιμωρείται.» Δεύτερο: «Το γεγονός ότι η εσωτερική νομοθεσία δεν προβλέπει κυρώσεις για κάθε πράξη που αποτελεί, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, ένα έγκλημα, δεν απαλλάσσει το άτομο που διέπραξε την πράξη από την ευθύνη βάσει του διεθνούς δικαίου». Σε αυτή την περίπτωση, Αρχή VI είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, εξόντωση και άλλες απάνθρωπες πράξεις διαπράχθηκαν κατά οποιουδήποτε άμαχου πληθυσμού, ή διώξεις για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

18:15
Ο δικηγόρος Lew: Είναι προφανές ότι σε αυτή τη διαδικασία, χωρίς να προσφύγει σε φυσικό νόμο είναι αδύνατο να γίνει μια νόμιμη και δίκαιη απόφαση, γιατί ακόμα και οι καλύτεροι νόμοι να εφαρμόζονται σωστά. Κατ ‘αρχάς, όπως φαίνεται από τους συναδέλφους μου και συμφωνώ με ό, τι η διοικητική ενάγων, διώξεις των θρησκευτικών ένωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία λόγω του γεγονότος ότι διαδίδουν τις αληθινές διδασκαλίες τους νόμους της Αγίας Γραφής του Θεού μεταξύ του ρωσικού λαού. Νωρίτερα, μου έδειξε ότι αυτή η συμπεριφορά – είναι μια απλή συνειδητοποίηση των δικαιωμάτων στην ελευθερία της θρησκείας, την ελευθερία της γνώμης, την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, την οποία εγγυάται άρθρα του Συντάγματος, η Σύμβαση και το Διεθνές Σύμφωνο. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι από τη σκοπιά των δικαιωμάτων του φυσικού προσώπου είναι αδύνατον να δικαιολογήσει τις διώξεις, υποστηρίζει την ανάγκη να ζήσουν από την αρχή: «Πρέπει να αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου», ακόμα κι αν λέει ότι διαφωνεί έντονα με όποιον δεν πιστεύει είναι αλήθεια.

18:16
Δικηγόρος Omelchenko: Δεύτερον, πρέπει να γίνει δεκτό ότι ο σκοπός της διαδικασίας δεν είναι μια μόνιμη λύση στο ζήτημα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, καθώς και τυχόν άλλων διοικητικών διαδικασιών – την προστασία των παραβιάζονται ή αμφισβήτησε τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τα νόμιμα συμφέροντα των πολιτών, τα δικαιώματα και τα νόμιμα συμφέροντα των οργανισμών. Η ανάγκη να εξασφαλιστεί το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη. Αλλά είναι η ίδια η δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να εξαλειφθούν οι θρησκευτικές κοινότητες, χωρίς να παρέχει αποτελεσματική προστασία είναι δυνατόν; Δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να μιλήσει στην απολογία του σε εκείνους τους πιστούς που έχουν ξαφνικά στερήθηκαν των τόπων λατρείας και το δικαίωμα να δημιουργήσει μια νέα θρησκευτική οργάνωση, αν και δεν έχει παραβιάσει κανένα νόμο και έκανε μόνο καλό στο γείτονά σας; Είμαι πεπεισμένος ότι τηρείται το δικαστήριο δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι οι 395 τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις δεν έχουν καν ακούσει στο δικαστήριο και εξαλείφθηκαν χωρίς τη συμμετοχή τους.

18:18
Δικηγόρος Omelchenko: Τρίτον, η οργάνωση που εκπροσωπεί ενώπιον των δικαστηρίων, απευθύνεται στον αξιότιμο δικαστήριο για την άμυνα κατά απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, τις διακρίσεις και την πολιτική καταπίεση. Ως δικηγόρος, έχω υποστηρίξει ότι η μεταχείριση αυτή είναι απαράδεκτη από τη σκοπιά του Συντάγματος, η Σύμβαση. Αλλά τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι η διοικητική ενάγων ζητά να δεσμευτούν κατά του άμαχου πληθυσμού – Μάρτυρες του Ιεχωβά – απάνθρωπες διώξεις για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους. Και οι πιο ένθερμοι επικριτές ειλικρινά ότι μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε ισχύ, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία δεν θα υπάρχει πια, ότι είναι, νομίζουν, ότι αυτοί που πιστεύουν ότι αυτό το ήσυχο θρησκείες θα καταστραφεί.

18:19
Δικηγόρος Omelchenko: Ποιος μπορεί να αποτρέψει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας; Εσείς, αγαπητέ δικαστήριο. Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, ζητώ από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου με ημερομηνία 20 Απριλίου 2017 να ακυρώσει πλήρως και να αναλάβει την υπόθεση της νέας λύσης, η οποία όσον αφορά τις διοικητικές αξίωση ρωσικό Υπουργείο Δικαιοσύνης να αρνηθεί.

18:20
Καταλήγοντας, το Δικαστήριο Kalin ευχαριστώ για την προσοχή σας και να ζητήσετε να κάνει μια δίκαιη απόφαση.

18:21
Άδεια για να λάβει μέρος στη συζήτηση δόθηκε Μπορίσοβα, ο εκπρόσωπος ενάγων.

18:22
Μπορίσοφ: αδίκημα «είναι επικίνδυνη, συστηματική, σκόπιμη και βάναυση χαρακτήρα.»

18:24
Μπορίσοβα αποσπάσματα από την στρατηγική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Ζητά να απορρίψει την αίτηση αναιρέσεως, και η απόφαση του Πρωτοδικείου να γίνει δεκτή.

18:27
Δικαστήριο αποσυρθεί στο δωμάτιο σύσκεψη για να κάνει μια τελική απόφαση.

18:40
Στην αίθουσα αρχίζουν να εργάζονται, δημοσιογράφοι – οι εκπρόσωποι των κεντρικών τηλεοπτικών καναλιών. Σε τρίποδες που από 10 κάμερες.

19:10
17 Ιουλίου του 2017 το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας έχει χάσει την τελευταία ευκαιρία να αποκαταστήσει το νόμο και τη δικαιοσύνη για τους 175.000 Ρώσους πολίτες φανερά τη θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Χρειάστηκε λιγότερο από μία ώρα της συνεδρίασης η επιτροπή των τριών δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου, να αφήσει αμετάβλητη την απόφαση που έλαβε νωρίτερα από τον δικαστή Γιούρι Ivanenko, την εκκαθάριση και την απαγόρευση οποιαδήποτε και όλα τα εγγεγραμμένα οργανώσεις της θρησκείας.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική εσωτερικά ένδικα μέσα, οι πιστοί θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και άλλων διεθνών οργανισμών Ευρώπης.

https://translate.google.com

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: