Η Επίσημη ενημέρωση από το Jw.Org σχετικά με την Επίθεση στην Αγκόλα

Μάρτυρες σε Συνέλευση στην Αγκόλα θύματα από επίθεση με τοξικές ουσίες

Την Παρασκευή το πρωί, στις 25 Αυγούστου 2017, κατά τη διάρκεια μιας συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναθροίσεων Viana των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Λουάντα της Αγκόλα, 405 παρευρισκόμενοι έπεσαν αναίσθητοι όταν επιτιθέμενοι απελευθέρωσαν τοξικό αέριο στο κεντρικό χώρο και στις ξεχωριστές εγκαταστάσεις τουαλέτας. Ευτυχώς, το αέριο δεν ήταν θανατηφόρο και κανείς δεν σκοτώθηκε. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στα τοπικά νοσοκομεία και τα περισσότερα αντιμετωπίστηκαν και απελευθερώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Το περιστατικό διερευνάται από τις τοπικές αρχές. Τρεις άνδρες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση την Παρασκευή το απόγευμα.

Το τμήμα στη Λουάντα αναφέρει ότι όλα τα θύματα ανακάμπτουν καλά. Σημειώθηκε ότι οι παρόντες δεν πανικοβλήθηκαν και εργάστηκαν μαζί για να φροντίσουν τους τραυματίες. Σε συνεργασία και με τις συστάσεις της τοπικής αστυνομίας, ακυρώθηκε η συνέλευση το απόγευμα της Παρασκευής . Ωστόσο η συνέλευση επαναλήφθηκε επιτυχώς χωρίς σοβαρό περιστατικό το Σάββατο 26 Αυγούστου και την Κυριακή 27 Αυγούστου. Η προσέλευση έφθασε στην κορυφή με πάνω από 12.000 παρευρεθέντες και 188 βαφτίστηκαν ως Μάρτυρες του Ιεχωβά.

πηγή


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: