Θάνατος μέλους του Κυβερνώντος Σώματος

Αγαπητοί αδελφοί Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για τον θάνατο ενός μέλους του Κυβερνώντος σώματος του αδελφού μας Guy Pierce. Ο θάνατος του συνέβη χτες 18 Μαρτίου σε ηλικία 79 ετών. Ήταν γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1934 και είχε βαφτιστεί σε ηλικία 20 ετών τον Αύγουστο του 1955. Είχε παντρευτεί τον Μάιο του 1977 και είχε 6 παιδιά.

Είχε ξεκινήσει το έργο του ολοχρονιου διακόνου το 1982 και είχε διοριστεί επίσκοπος περιοχής το 1986 και υπηρέτησε σε αυτή την υπηρεσία για 11 χρόνια έως ότου εκκλήθει στην υπηρεσία Μπεθελ την 1 Σεπτεμβρίου 1997.

Δυο χρόνια αργότερα 1 Σεπτεμβρίου 1999 διορίστηκε μέλος του Κυβερνώντος σώματος όπου και υπηρέτησε τερματίζοντας την επίγεια πορεία του έως και χτες.

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: