Θανατηφόρα Χιονοστιβάδα στην Κεντρική Ιταλία

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 μια καταστροφική χιονοστιβάδα έπληξε την περιοχή Αμπρούτζο της Κεντρικής Ιταλίας την ίδια περιοχή της Ιταλίας που επλήγει από μεγάλο σεισμό τον περασμένο Αύγουστο και έπληξε ένα θέρετρο με 30 περίπου άτομα που ήταν εντός του. Η χιονοστιβάδα ακολουθεί μια σειρά τεσσάρων ισχυρών σεισμών που έπληξαν την περιοχή άνω των 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ασυνήθιστα ισχυρές χιονοπτώσεις για την περιοχή και το έτος περιπλέκουν τις προσπάθειες διάσωσης καθώς πολλές πόλεις έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και είναι απομονωμένες

Το τοπικό γραφείο του τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ιταλία αναφέρει οι και δεν έχει αναφερθεί θάνατος η σοβαρός τραυματισμός μεταξύ των Μαρτύρων του Ιεχωβά καταβάλλουν προσπάθειες για την επίσκεψη σε όλους τους αδελφούς στην περιοχή για να τους παράσχουν ενίσχυση κάθε είδους που πιθανόν χρειάζονται και να τους προμηθεύσουν με τρόφιμα, νερό, καυσόξυλα και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης. Το τοπικό τμήμα συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση και να είναι σε ετοιμότητα να παράσχει επιπλέον βοήθεια όπου απαιτηθεί.

πηγή


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: