Θα Γίνει “Αρπαγή” των Χρισμένων στη Διάρκεια της Μεγάλης Θλίψης;

Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα γίνει «αρπαγή» των χρισμένων στον ουρανό; Πολλοί στον Χριστιανικό κόσμο πιστεύουν, σύμφωνα με αυτή τη διδασκαλία, ότι οι Χριστιανοί θα αναληφθούν με τα σώματά τους από τη γη. Έπειτα, περιμένουν ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει με ορατό τρόπο για να κυβερνήσει τη γη. Εντούτοις, η Γραφή δείχνει καθαρά ότι «το σημείο του Γιου του ανθρώπου» θα εμφανιστεί στον ουρανό και ότι ο Ιησούς θα έρθει «πάνω στα σύννεφα του ουρανού». (Ματθ. 24:30) Και οι δύο αυτές εκφράσεις υποδηλώνουν αόρατη επάνοδο. Επιπλέον, «σάρκα και αίμα δεν μπορούν να κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού». Συνεπώς, εκείνοι που θα παρθούν στον ουρανό θα χρειαστεί πρώτα να “μεταβληθούν, σε μια στιγμή, εν ριπή οφθαλμού, στη διάρκεια της τελευταίας σάλπιγγας”. * (Διαβάστε 1 Κορινθίους 15:50-53) Έτσι λοιπόν, ενώ δεν χρησιμοποιούμε εδώ τον όρο «αρπαγή» λόγω των εσφαλμένων συνειρμών που μπορεί να δημιουργεί, εκείνοι που απομένουν από τους πιστούς χρισμένους θα συγκεντρωθούν στιγμιαία.

images

Μελέτη Σκοπιάς 7-13 Σεπτεμβρίου 2015: Ποιο άγγελμα θα μεταδίδουμε μετά την έναρξη της μεγάλης θλίψης; Τι θα συμβεί με τους χρισμένους εκείνον τον καιρό;


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: