Θλιβερό επεισόδιο στην Λαϊκή αγορά Ερμιόνης μεταξύ Ορθοδόξων και Μαρτύρων του Ιεχωβά

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης Χρήστος Δαγκλής που ήταν εκεί, από την περασμένη Πέμπτη είχε ειδοποιήσει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά (χρόνια τώρα βρίσκονται στο χώρο της Λαϊκής αγοράς κάθε Πέμπτη και μοιράζουν τα φυλλάδια τους σε όσους συμπολίτες μας το ζητήσουν) να μην έρθουν πάλι στο χώρο, διότι δέχεται πολλά παράπονα από συμπολίτες μας, για το λόγο ότι θίγεται η Ορθόδοξη Χριστιανική τους πίστη. Παρά ταύτα, οι εν λόγω συμπολίτες μας δεν συμμορφώθηκαν με τις συστάσεις του προέδρου και σήμερα (13/10/2016)  ήταν εδώ.

Ως συνέπεια αυτής της άρνησης, συγκεντρώθηκαν εδώ, κάποιοι συμπολίτες μας που θιγόταν το χριστιανικό τους αίσθημα, με άσχημες διαθέσεις όπως έδειχναν, να τους εκτοπίσουν βίαια. Ακούστηκαν φράσεις που δεν συνάδουν με πολιτισμένους ανθρώπους πόσο μάλλον καλούς χριστιανούς, όπως «φευγάτε γιατί θα σας πετάξουμε στη θάλασσα» – «έχετε βγάλει άδεια που στεκόσαστε εδώ στο χώρο της Λαϊκής αγοράς» και άλλα πολλά ανήκουστα…

(ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ)

Όμως, αυτό που εξαγρίωσε πολύ τον γηραιό Μάρτυρα του Ιεχωβά ήταν, όταν τους αποκάλεσαν “Αμερικάνους”… Και πολύ θυμωμένος τους απαντά: “Εμένα αποκαλείτε – Αμερικάνο – που έχω πολεμήσει στον Γράμμο και στο Βίτσι” …

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα αποχώρισαν, ωστόσο o ΠαπαΓιάννης Αμπελάς που σήμερα είχε έρθει πιο οργανωμένος με ειδικό stand παρέμεινε στο χώρο, να μοιράζει τα φυλλάδια της δικής μας Εκκλησίας, όπως κάνει πολύ καιρό τώρα, κάθε Πέμπτη.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: