Καταστροφικές πυρκαγιές και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Καλιφόρνια

Η Επιτροπή τμήματος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει παράσχει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τους αδελφούς μας που έχουν πληγεί από τις πολυάριθμες πυρκαγιές που αναφέρθηκαν στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Βόρεια Καλιφόρνια: Το τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών έχει έρθει σε επαφή με τους επιβλέποντες της περιοχής μέσα και γύρω από τις επαρχίες Mendocino, Napa και Sonoma και αναφέρουν ότι όλοι οι αδελφοί μας είναι ασφαλείς, αν και ένας αδελφός μας έχει τραυματιστεί. Περίπου 700 από τους αδελφούς μας έπρεπε να εκκενώσουν την περιοχή ενώ περίπου 2.000 περισσότεροι είναι έτοιμοι να φύγουν αν ανακύψει η ανάγκη.

Όλοι οι αδελφοί μας έχουν φιλοξενηθεί από άλλους Αδελφούς σε ασφαλέστερες τοποθεσίες. Μέχρι στιγμής έχουμε επιβεβαιώσει ότι έχουν καταστραφεί μία αίθουσα Βασιλείου και τρία σπίτια των αδελφών μας. Επιπλέον, 22 κατοικίες έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και 32 έχουν υποστεί μικρές ζημιές. Οι υπεύθυνοι αδελφοί αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία για να παρέχουν την απαραίτητη ενθάρρυνση και υποστήριξη.

Santa Rosa, California Kingdom Hall

Νότια Καλιφόρνια: Στην περιοχή Anaheim, συνολικά 25 κατοικίες αδελφών μας έχουν εκκενωθεί, χωρίς τραυματισμούς ανάμεσα στους αδελφούς μας. Όλοι αυτοί έχουν φιλοξενηθεί στα σπίτια άλλων Μαρτύρων. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κανένα από τα σπίτια των αδελφών μας ή στις τοπικές Αίθουσες.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Ιεχωβά θα αποδειχθεί ένα «ασφαλές καταφύγιο» για όλους εκείνους που πλήττονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αγωνίας. – Ψαλμός 9: 9, 10 .

Επικοινωνία μέσων:

David A. Semonian, Γραφείο Δημόσιας Πληροφόρησης, + 1-845-524-3000

https://www.jw.org/en/news/releases/by-region/united-states/wildfires-20171013/


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: