Μάρτυρες του Ιεχωβά επιζούν από ομηρία στην Κένυα

Μια από τις καλύτερες φωτογραφίες σύμφωνα με το περιοδικό Time για το έτος 2013 δείχνει μια οικογένεια αδελφών μας στο Ναϊρόμπι της Κένυας να παριστάνουν τους νεκρούς κατά την διάρκεια μιας κατάστασης ομηρίας από τους Ταλιμπαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την σωτηρία τους χωρίς τραυματισμό ανάμεσα σε 39 νεκρούς και πάνω από 200 τραυματίες

Η νεαρή 9χρονη Shawntika Wanza Luedeling σε μια συνέντευξη της όπως μπορείτε να δείτε στο video ψάλει τον ύμνο το Θαύμα της Ζωής στο τέλος και αφήνει κατάπληκτο τον παρουσιαστή δίνοντας μια υπέροχη μαρτυρία στο ακροατήριο του τηλεοπτικού καναλιού που παρουσίασε την συνέντευξη αυτή σε πανεθνικό δίκτυο στην Κένυα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει πρίν από δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2013, την πολύνεκρη ομιλία στο Mall της Κένυας. Η τραγωδία στο εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι γράφτηκε με τα πιο μελανά χρώματα στην ιστορία. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα συγκλονιστικά βίντεο και τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αποτυπώνουν φρικιαστικές στιγμές, ανάμεσα στους ομήρους και πολλά μικρά παιδιά, κάτω από τον τρόμο ένοπλων αδίστακτων εισβολέων.

(Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ εδώ).


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: