Μάρτυρες του Ιεχωβά – Τιτάνες Εκτύπωσης

Ποιός το ήξερε; Η ΣΚΟΠΙΑ τους είναι τώρα το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο. Αλλά δεν μπορείτε να το αγοράσετε από πουθενά.

Το πιο πολυδιαβασμένο περιοδικό στον κόσμο, είναι μια έκδοση στην οποία δεν μπορείτε να εγγραφείτε ως συνδρομητές ή να τη βρείτε σε κάποιο περίπτερο.

Το περιοδικό Η Σκοπιά, είναι η μηνιαία έκδοση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, η οποία διανέμεται από εθελοντές κατά τη διάρκεια της από σπίτι σε σπίτι υπηρεσίας τους – διαθέτει πλέον μια κυκλοφορία άνω των 25 εκατ. αντιτύπων.

Πέρυσι 7,3 εκατομμύρια Μάρτυρες του Ιεχωβά δαπάνησαν 1,5 τρισεκατομμύρια ώρες χτυπώντας τις πόρτες και διανέμοντας τη Σκοπιά, έναν δογματικό οδηγό των πεποιθήσεων των Μαρτύρων σύμφωνα με την The New York Review of Magazines . Υπάρχουν πολλά αντίτυπα για να δοθούν. Κάθε μήνα σχεδόν 40 εκατομμύρια αντίτυπα εκτυπώνονται σε περισσότερες από 180 γλώσσες, για διανομή σε 236 χώρες.

Ο πλησιέστερος ανταγωνιστής, το περιοδικό ” AARP The Magazine ” , έχει κυκλοφορία πάνω από 24 εκατ. ευρώ.

Η Σκοπιά – της οποίας ο πλήρης τίτλος είναι Αναγγέλλει τη Βασιλεία του Ιεχωβά – εκδίδεται από τη Βιβλική και Φυλλαδική Εταιρία Σκοπία της Πενσυλβάνιας, και έχει έδρα κοντά στο East River στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Η Βιβλική και Φυλλαδική Εταιρία Σκοπιά δημοσιεύει επίσης ένα συνοδευτικό περιοδικό το Ξύπνα!, όπως και μια σειρά βιβλίων, φυλλαδίων, και μια Βίβλο.

Όλη η λειτουργία χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές, κυρίως από μάρτυρες που αφήνουν εισφορές στους τόπους συνάντησή τους, που ονομάζονται Αίθουσες Βασιλείας.

Ο σκοπός της Σκοπιάς είναι τυπωμένος στην εσωτερική σελίδα του εξωφύλλου του κάθε τεύχους: “ … είναι να εξυψώνει τον Ιεχωβά Θεό ως τον Υπέρτατο Κυρίαρχο του σύμπαντος. Ακριβώς όπως οι σκοπιές – τα παρατηρητήρια στην αρχαιότητα επέτρεπαν σ’ ένα άτομο να παρακολουθεί τις εξελίξεις από μακρυά, έτσι κι αυτό το περιοδικό μας δείχνει την σημασία των παγκόσμιων γεγονότων υπό το πρίσμα των προφητειών της Αγίας Γραφής.Παρηγορεί όλους τους λαούς με τα καλά νέα ότι η Βασιλεία του Θεού, η οποία είναι μία πραγματική κυβέρνηση, πρόκειται σύντομα να φέρει ένα τέλος σε όλη την πονηρία και να μετατρέψει τη γη σε παράδεισο.”

http://pnevmatikostopos.blogspot.com/2010/11/blog-post_3940.html

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: