Μείνετε ήρεμοι με Εμπιστοσύνη

Πριν από τρία χρόνια, ο Ιεχωβά παρακίνησε τους Αδελφούς στα κεντρικά γραφεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά να μετακινηθούν από τη Νέα Υόρκη στο Warwick.

Τώρα, η Νέα Υόρκη βρίσκεται στο επίκεντρο της επιδημίας, απαγορεύεται στους ανθρώπους να βγουν, οι στρατιώτες εισήλθαν στην πόλη με αυτοκίνητα και είναι σφραγισμένα τα πάντα.

Δεν είναι γνωστό πώς αυτό θα μπορούσε να έχει επηρεάσει τις δραστηριότητες της Οργάνωσης και την υγεία των αδελφών.

Και τώρα, το Μπέθελ βρίσκεται σε φυσική απομόνωση ανάμεσα στην όμορφη φύση. Οι αδελφοί μπορούν να βγουν έξω, να περπατήσουν και πάνω απ ‘όλα να συνεχίσουν ήρεμα τη θεοκρατική τους υπηρεσία προς όφελος όλων μας.

Πριν από τρία χρόνια, οι αδελφοί είπαν: «Δεν ξέρουμε γιατί ο Ιεχωβά μας ενθάρρυνε να φύγουμε, αλλά αργότερα θα γίνει σαφές». Και τώρα μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα γιατί.

Συμπέρασμα: Ο Ιεχωβά ξέρει τι κάνει και είναι πάντα εκεί για να μας καθοδηγήσει. Όλα όσα κάνει σήμερα είναι για το καλό μας στο μέλλον. Έτσι μπορούμε να μείνουμε ήρεμοι και να έχουμε εμπιστοσύνη στο τι συμβαίνει, γιατί είμαστε στο καλύτερο δυνατό χέρι αυτά του Μεγάλου και Μεγαλοπρεπούς Θεού της Αγάπης Ιεχωβά. (Παροιμίες 29:25)


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: