Μεγάλη εκστρατεία στην Πατρα

Πάτρα: “Ποια άποψη έχετε για την Αγία Γραφή;” – Μεγάλη πόρτα-πόρτα εκστρατεία “ενημέρωσης” από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά

Πόρτα-πόρτα εκστρατεία «ενημέρωσης» για το «πραγματικό» περιεχόμενο της Αγίας Γραφής πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.Όπως αναφέρουν συμπολίτες στο thebest.gr, από τις αρχές της εβδομάδας δέχονται στο σπίτι τους απρόσμενη επίσκεψη από μέλη των Μαρτύρων του Ιεχωβά οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν, επιθυμούν να τους ενημερώσουν για το πώς ο Λόγος του Θεού, μέσω της Αγίας Γραφής, μπορεί να βελτιώσει τη ζωή τους.

Σε περίπτωση που δεν βρουν κανέναν στο σπίτι αφήνουν κάτω από την πόρτα φυλλάδια που ως βασικό τίτλο (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία) έχουν τον εξής: «Ποια άποψη έχετε για την Αγία Γραφή;». Επιπλέον το φυλλάδιο ρωτά τους παραλήπτες: «Πιστεύετε πως είναι… βιβλίο ανθρώπινης σοφίας; Βιβλίο μύθων και θρύλων; Ο Λόγος του Θεούς;».

Στις εσωτερικές σελίδες του φυλλαδίου αναφέρονται αποσπάσματα της Αγίας Γραφής, ενώ αναφέρονται και τρεις λόγοι για τους οποίους, σύμφωνα με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, μπορούμε να πιστεύουμε στα όσα λέει η Γραφή.

Στην τελευταία σελίδα υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας σε Ελλάδα και Γερμανία ενώ προτρέπουν τους πιστούς να μάθουν περισσότερα δωρεάν, είτε παραγγέλλοντας το βιβλίο «Καλά νέα από τον Θεό!», είτε ζητώντας να τους επισκεφθεί στο σπίτι τους κάποιο μέλος των Μαρτύρων του Ιεχωβά για να μελετήσουν μαζί τη Γραφή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το φυλλάδιο, αν και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες στα Ελληνικά έχει τυπωθεί στα Γερμανικά (στα κεντρικά προφανώς της Οργάνωσης)…

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/255001


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: