Μερικά πράγματα θα μας μείνουν αξέχαστα στη μνήμη μας από το τριήμερο της Αθήνας

Χθεσινά δημοσιεύματα στον Τύπο. Το ΕΘΝΟΣ παρουσίασε ένα ολόκληρο δισέλιδο εξαιρετικό από τη Διεθνή Συνέλευση της Αθήνας 2014. Το φωτογράφησα από την εφημερίδα της Δευτέρας 30/6, όπως το είδα. Όμως ΕΔΩ μπορείτε να το διαβάσετε για να δείτε πιο καθαρά τι ακριβώς λέει.

ethnos300614

ef.sintakton1.300614
Και στη χθεσινή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ένα μικρό δίστηλο δίδει τον τόνο του τι έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μικρά ρήγματα στα ΜΜΕ, την ώρα που πραγματικά αρνούνται να προβάλλουν, έστω και ενημερωτικά όπως έχουν υποχρέωση με βάση τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ένα τόσο σοβαρό θέμα.

karfi270614
Κι άλλο ένα δημοσίευμα από την προηγούμενη εβδομάδα. Αφορά το ΚΑΡΦΙ μια εβδομαδιαία εφημερίδα. Δεν έχει κάλυψη του θέματος όπως θα θέλαμε εμείς, αλλά σε κάθε περίπτωση, όπως λέμε και πιο πάνω, ρήγματα μικρά είναι όλα αυτά, απαραίτητα ωστόσο για να μπει λίγο φως στις καρδιές των ανθρώπων που θέλουν να μάθουν, αλλά δεν τους αφήνουν.

koreates200614
Μια υπέροχη, όμορφη στιγμή της Διεθνούς Συνέλευσης… Θα δούμε κι αύριο πολλές περισσότερες… Ας μείνουμε σήμερα σ’ αυτή την οικογενειακή φωτογραφία. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο διακριτικός γινόταν στη φωτογράφιση. Να μην ενοχλήσω με την παρουσία μου. Κι όμως μόλις είδαν ότι επιχειρώ να τους φωτογραφήσω στάθηκαν καλύτερα μπροστά στο φακό.

xeni.endimasia
Άλλο ένα στιγμιότυπο με ανθρώπους ντυμένους με διαφορετικές ενδυμασίες από όλο τον κόσμο… Τι ομορφιά να ζεις και να κινείσαι για τρεις ολόκληρες μέρες στον ίδιο χώρο δοξάζοντας τον ίδιο Θεό, τον Ιεχωβά, με την ίδια καρδιά, δύναμη, θέληση και αποφασιστικότητα. Έχω όμως κι άλλες φωτογραφίες, οπότε θα χρειαστεί να επανέλθω…

pano1
Αίσθηση έκαναν και τα πανό με τα συνθήματα που απλώθηκαν στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου. Δείτε, να πάρετε μια γεύση για το πώς ήταν η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο και τις κερκίδες. Αλλά η ομορφιά είναι μεγάλη, οπότε κι εδώ θα χρειαστεί να επανέλθουμε σε όλα αυτά τις επόμενες ημέρες. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα για να δούμε…

http://www.thrapsaniotis.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: