Με άδεια δημάρχου το περίπτερο των ΜτΙ στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Αντιδράσεις προέκυψαν απο τους Φίλους της Νέας Παραλίας για το γεγονός ότι σε τμήμα της παραλίας της Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Ναυταθλητικού Ομίλου, δόθηκε άδεια σε Μάρτυρες του Ιεχωβά να στήσουν περίπτερο, μέσω του οποίου ενημέρωναν τους περαστικούς για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας τους. Το περίπτερο στήθηκε τις τελευταίες ημέρες και οι διοργανωτές είχαν τη σχετική άδεια που απαιτούνταν από το γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, το οποιο και  είναι αρμόδιο για να εκδίδει άδειες κατάληψης κοινοχρηστου χώρου.

images

Μετα τις αντιδράσεις που προέκυψαν για το θέμα, το Thestival επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο, Θανάση Παππά, ο οποίος ανέφερε: “Οι άδειες αυτές δίδονται από το γραφείο δημάρχου και ανάλογη άδεια είχε δοθεί και πέρυσι. Εγώ θεωρώ πως και η νέα παραλία, με την αντίληψη που έχουμε για τα δημόσια πράματα, μπορεί να χρησιμοποιείται, με όρους και προϋποθέσεις για δραστηριότητες. Δεν είναι η παραλία εξαγνισμένος χώρος. Δεν μπορεί να θεωρούμε ότι πρόκειται για ιερό ναού και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκεί. Είναι υπερβολή”.

Το περίπτερο των Μαρτύρων του Ιεχωβά θα λειτουργεί στο σημείο μέχρι και σήμερα Κυριακή.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: