Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία στο ΟΑΚΑ (φωτο)

Πλήθος εθελοντών από όλες τις εκκλησίες του Λεκανοπέδιου και των γύρω περιοχών συνεχίζουν με πυρετώδεις ρυθμούς την προετοιμασία του ολυμπιακού σταδίου που θα διεξαχθει το τριήμερο 27-29/06 η διεθνής συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά με θέμα Να Επιζητείτε Πρώτα την Βασιλεία του Θεού με παρόντες από όλη την Ελλάδα και με εκπροσώπους από 50 και πλέον χώρες από όλο τον κόσμο που έχουν αρχίσει και καταφθάνουν στην Αθήνα.

Oaka PreparationOaka Preparation

Εάν έχετε και εσείς φωτογραφίες από την προετοιμασία μπορείτε να τις αναρτήσετε σε αυτό το album απλά στέλνοντας τις με ένα email στο tie47atom@cinco.ly επισυνάπτοντας τες στο μήνυμα αυτό.

Οι φωτογραφίες δεν ανήκουν στην σελίδα μας αλλά είναι από διαφόρους αδελφούς που βρίσκονται στον χώρο του σταδίου συμμετέχοντας στο έργο προετοιμασίας.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: