Μια Αβοριγινή Ανταποκρίνεται στην Αλήθεια

Στη βορειοδυτική Αυστραλία ένας νεαρός σκαπανέας και ο σύντροφός του επισκέφτηκαν μια Αβοριγινή σε κάποια περιοχή που προορίζεται για τη φυλή της και ονομάζεται «η αποθήκη του μαλλιού». Αφού άκουσε ποιος ήταν ο λόγος που την επισκέπτονταν, η γυναίκα πήρε ένα κλειδί που είχε κρεμασμένο γύρω από το λαιμό της, και ξεκλείδωσε ένα μεγάλο σιδερένιο μπαούλο. Εκείνοι έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ανάμεσα στα λιγοστά υπάρχοντά της δυο βιβλιάρια της Εταιρίας Σκοπιά κι ένα παλιό αντίτυπο της Αγίας Γραφής. Κάθησαν στο έδαφος και άρχισαν να μελετούν ένα από τα βιβλιάρια. Παρ’ όλο που η γυναίκα δεν ξέρει να διαβάζει ούτε να γράφει, θεωρούσε αληθινά πολύτιμα τα βιβλιάρια που είχε αποκτήσει στο παρελθόν. Τώρα διεξάγεται μια τακτική μελέτη, πράγμα που την ευχαριστεί.

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: