Νέα για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ουκρανία και στην Κριμαία

ΛΒΙΒ, Ουκρανία—Το γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ουκρανία αναφέρει ότι, στις 17 Ιουνίου 2014, ένας Μάρτυρας σκοτώθηκε στην πόλη Κραματόρσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όταν εξερράγη βόμβα δίπλα στο αυτοκίνητό του. Κανένας άλλος Μάρτυρας δεν έχει σκοτωθεί ή τραυματιστεί σοβαρά εξαιτίας της πολιτικής αναταραχής που επικρατεί στη χώρα εδώ και μερικούς μήνες. Ωστόσο, εκατοντάδες Μάρτυρες απομακρύνθηκαν από περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας στις οποίες η κατάσταση είναι έκρυθμη. Όσοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους φιλοξενούνται σε σπίτια ομοπίστων τους.

Παρά τη συνεχιζόμενη βία, οι Μάρτυρες στην Ουκρανία εξακολουθούν να μεταδίδουν το παρηγορητικό άγγελμα της Αγίας Γραφής στους συνανθρώπους τους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου του 2014, διοργάνωσαν στην ανατολική Ουκρανία αρκετές μεγάλες ειρηνικές συνάξεις, στις οποίες παρουσιάστηκαν ομιλίες βασισμένες στη Γραφή και επιδείξεις σχετικά με το πώς μπορούμε να εφαρμόζουμε τις συμβουλές της Γραφής σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής. Σε αυτές παρευρέθηκαν πάνω από 5.200 άτομα. Οι Μάρτυρες θα διεξαγάγουν περίπου 40 περιφερειακές συνελεύσεις στην Ουκρανία και στην Κριμαία, οι οποίες θα εστιάσουν την προσοχή σε δηλώσεις της Αγίας Γραφής για ένα ειρηνικό μέλλον υπό τη Βασιλεία του Θεού. Οι παρόντες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 165.000, μεταξύ αυτών και 7.500 στην Κριμαία.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: J. R. Brown, τηλ. +1 718 560 5000
Ουκρανία: Vasyl Kobel, τηλ. +38 032 240 9323

http://www.jw.org


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: