«ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΕΙΡΗΝΗ»! Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2022

«ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΕΙΡΗΝΗ»! Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2022

Σας προσκαλούμε θερμά να παρακολουθήσετε τη φετινή τριήμερη συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, το πρόγραμμα της φετινής συνέλευσης παρουσιάζεται στο jw.org. Τα τμήματα του προγράμματος θα αναρτώνται σταδιακά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

  • Η Παρακολούθηση του Προγράμματος Είναι Δωρεάν
  • Δεν χρειάζεται σύνδεση ή εγγραφή

Σημαντικά Μέρη του Προγράμματος

Κολάζ: 1. Ζευγάρι μαζί με την κόρη τους ετοιμάζουν χαρούμενα το δείπνο. 2. Χαμογελαστός κύριος σε αναπηρικό αμαξίδιο διαβάζει την Αγία Γραφή. 3. Γυναίκα ατενίζει με θαυμασμό τα αστέρια.

Παρασκευή: Μάθετε πώς οδηγεί η αγάπη σε εσωτερική ειρήνη και ειρηνικές σχέσεις με τους άλλους. Δείτε γιατί οι συμβουλές της Αγίας Γραφής για τα αντρόγυνα, τους γονείς και τα παιδιά μπορούν να αποκληθούν «οδικός χάρτης για την οικογενειακή ειρήνη».

Σάββατο: Είναι εφικτό να απολαμβάνετε ειρήνη αν υποφέρετε από κάποια ασθένεια, οικονομικά προβλήματα, φυσικές καταστροφές ή άλλες δυσκολίες; Παρακολουθήστε ένα ενθαρρυντικό βίντεο που δείχνει τι κάνουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ώστε να απολαμβάνουν ειρήνη.

Κυριακή: Μπορούμε όντως να γίνουμε φίλοι του Θεού; Είναι η φιλία με τον Θεό κάτι που προκύπτει αυτόματα ή απαιτούνται κάποιες ενέργειες από εμάς; Μάθετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις στη Βιβλική ομιλία με θέμα «Πώς Μπορούμε να Γίνουμε Φίλοι του Θεού;»Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και παρακολουθήστε ένα βίντεο για τις συνελεύσεις μας.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: