Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν και άλλη δίκη στη Μόσχα

Το δικαστήριο Zamoskvoreche της Μόσχας, την Πέμπτη θα εξετάσει τη νομιμότητα της τάξης του ρωσικού Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αναστολή της δραστηριότητας της οργάνωσης επικεφαλής των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, ο γραμματέας Τύπου του δικαστηρίου, Emiliia Khil, είπε RIA Novosti.

Η δήλωση του ενάγοντος από το διοικητικό κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά εναντίον του ρωσικού υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε δεκτή για εξέταση, και την προετοιμασία για την αστική υπόθεση είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου.

Με τη διάταξή του το υπουργείο Δικαιοσύνης ανέστειλε το έργο των Μαρτύρων του Ιεχωβά μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας, όπου το υπουργείο επιδιώκει την αναγνώριση της δραστηριότητας του οργανισμού για να είναι ακραίες και, σε σχέση με αυτό, εκκαθάρισης και απαγόρευση. Σε περίπτωση που η αγωγή χορηγείται, υποστηρικτές των Μαρτύρων του Ιεχωβά θα είναι υπεύθυνος για την ποινική δίωξη.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι σίγουροι ότι το έργο των Μαρτύρων του Ιεχωβά δημιουργεί απειλή για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της κοινωνίας και της δημόσιας ασφάλειας, ένας δικηγόρος για το υπουργείο ανέφερε. Ανέφερε αποφάσεις των δικαστηρίων, τα οποία βρέθηκαν 95 Μάρτυρες του Ιεχωβά φυλλάδια να είναι εξτρεμιστικές, καθώς και τη δραστηριότητα των οκτώ οργανώσεις σε περιοχές της Ρωσίας. Οι δικηγόροι για την οργάνωση απάντησε ότι οι ισχυρισμοί που απευθύνονται σε αποσπάσματα από την Αγία Γραφή και τους οργανισμούς προσθήκη της κυβέρνησης δεν έχουν επανεξεταστεί το ερώτημα σχετικά με την παρουσία του εξτρεμισμού στην εν λόγω εντύπων μετά την εισαγωγή των αλλαγών στη νομοθεσία για τα εγκλήματα αυτά.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατηγορεί Μάρτυρες του Ιεχωβά από την άρνηση μετάγγισης αίματος. Εν τω μεταξύ, ένας δικηγόρος για την οργάνωση σημείωσε ότι η άρνηση των μεταγγίσεων αίματος δεν είναι ο εξτρεμισμός, η ενέργεια αυτή δεν υπάρχει στο νόμο για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής δραστηριότητας. Σημείωσε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης εισήχθη ως παράδειγμα μόνο ένα περιστατικό, όταν οι γιατροί πρότεινε στους γονείς δύο εναλλακτικών μέσων θεραπείας, ένα από τα οποία προβλέπεται για μετάγγιση αίματος. Αλλά οι γονείς ήθελαν να θεωρήσουν ότι το παιδί με τα φάρμακα.

Οι διαδικασίες για τη μήνυση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την εκκαθάριση των Μαρτύρων του Ιεχωβά θα συνεχιστεί και στο Ανώτατο Δικαστήριο της RF στις 19 Απριλίου.

Το διοικητικό κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία είναι η οργάνωση το κεφάλι, τη διαχείριση των θυγατρικών των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην RF. Αυτή η θρησκευτική οργάνωση έχει τακτικά προβλήματα με το νόμο στη Ρωσία, από δικαστικά εντάλματα που απαγορεύει τη δραστηριότητά της και την εκκαθάριση τμήματα της για τα πρόστιμα για την κατοχή των εξτρεμιστικών υλικών. (Tr. Από PDS, δημοσιεύτηκε 13 του Απριλίου 2017)

https://ria.ru/incidents/20170413/1492132670.html


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: