Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά Ξεκινούν Παγκόσμια Εκστρατεία για να Προσκαλέσουν το Κοινό στην Ανάμνηση του Θανάτου του Χριστού

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα ξεκινήσουν μια παγκόσμια εκστρατεία πρόσκλησης του κοινού σε μια εκδήλωση που για αυτούς είναι η σημαντικότερη του έτους: τον εορτασμό της Ανάμνησης του θανάτου του Χριστού.

Πέρσι, οι παρόντες σε αυτή την ειδική εκδήλωση ήταν 19.241.252 άτομα, ενώ φέτος, οι Μάρτυρες αναμένουν ότι ο αριθμός των παρόντων θα είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Η Ανάμνηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014, μετά τη δύση του ήλιου.

Ο Τζ. Ρ. Μπράουν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία στη Νέα Υόρκη, αναφέρει: «Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι δεχτούν την πρόσκληση θα απολαύσουν την Ανάμνηση και θα ωφεληθούν πολύ. Γι’ αυτόν το λόγο, θέλουμε να προσκαλέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα σε αυτή την τελετή».

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: J. R. Brown, τηλ. +1 718 560 5000

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: