Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Πόλης του Μεξικού—2014

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ—Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ήταν ανάμεσα στους 150 εκδοτικούς οίκους που συμμετείχαν στην πρώτη έκθεση βιβλίου Expo Publica, την οποία διοργάνωσε το Εθνικό Επιμελητήριο της Εκδοτικής Βιομηχανίας του Μεξικού (CANIEM). Η έκθεση διεξάχθηκε στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Πόλης του Μεξικού από τις 25 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου 2014, στα πλαίσια της 50ής επετείου του CANIEM. Οι επισκέπτες ήταν περίπου 20.000.

Στο περίπτερό τους, οι Μάρτυρες παρουσίασαν τη μεγάλη ποικιλία βιβλίων, περιοδικών και βίντεο που παράγουν, τα οποία βασίζονται στην Αγία Γραφή. Επίσης, παρουσίασαν τον επίσημο ιστότοπό τους, www.jw.org, ο οποίος περιέχει εκδόσεις τους σε διάφορες μορφές αρχείων διαθέσιμα προς λήψη σε 650 και πλέον γλώσσες. Οι επισκέπτες πήραν πάνω από 1600 έντυπα και μερικοί ζήτησαν να τους επισκεφτεί κάποιος Μάρτυρας στο σπίτι τους. Όπως πάντα, τόσο τα έντυπα όσο και τα κατ’ οίκον μαθήματα της Αγίας Γραφής που πρόσφεραν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στους επισκέπτες ήταν εντελώς δωρεάν.

Ο Γαμαλιέλ Καμαρίγιο, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Μεξικό αναφέρει: «Χαρήκαμε που τόσο πολλοί άνθρωποι επισκέφτηκαν το περίπτερό μας στην έκθεση και έδειξαν ενδιαφέρον για την Αγία Γραφή και τον ιστότοπο jw.org. Θεωρούμε ότι προσφέρουμε κοινωφελές έργο διαθέτοντας δωρεάν σε πολυάσχολους ανθρώπους πληροφορίες με πρακτική αξία, από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν όποτε εκείνοι θελήσουν. Για εμάς, η συμμετοχή στην έκθεση ήταν τεράστια επιτυχία».

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: J. R. Brown, τηλ. +1 718 560 5000
Μεξικό: Gamaliel Camarillo, τηλ. +52 555 133 3048

http://www.jw.org

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: